ByeAlex Gucci zokniban és pink pulóverben szúrta szíven a toxikus maszkulinitást új klipjével

És akkor Apu, vagyis ByeAlex egy laza mozdulattal becsúsztatta az első karácsonyi ajándékot új klipjével a rajongók fája alá.

ByeAlex Gucci zokniban és pink pulóverben szúrta szíven a toxikus maszkulinitást új klipjével

Bár a mai napig rengeteg kritikát kap, 2021 minden tekintetben ByeAlx éve volt, miután zsinórban harmadjára is az ő mentoráltja nyerte az X-Faktort, ezzel rekordot döntve a műsor hazai történelmében, hiszen ez csak neki sikerült eddig a mentorok közül. Ráadásul végre újra rátalált a szerelem egy Benjamina nevű gyönyörű modell képében, és ha ez nem lenne elég, bármi, amit csinál, az a toplisták élét karcolja. Legújabb dala és a hozzá tartozó klip, az ájkosz peldául csak tegnap került fel a YouTube-ra, de már most 245 ezer megtekintésnél jár, a felkapott zenék listáján pedig épp a 4. helyezésnél tart.

Szexi a szöveg, szexi a klip, de amit ennél is jobban bírunk, az Alex toxikus maszkulinitás ellen folytatott harca, amit ezúttal stílusosan csak Gucci zokniban, lila hajjal és pink pulóverben vívott meg. Mert 2021 van, és ha valami, akkor ez a klip rá a bizonyíték, hogy a hagyományos értelmezésen túl is lehet szexi egy férfi – barátkozzunk meg vele.

Jöhet még több hír?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek