Kőkeményen osztják Ferenczi Kamillát, miután azt nyilatkozta, hang alapján neki kellett volna megnyerni az X-Faktort

Már bőven túl vagyunk a finálén, megvan a nyertes, az internet viszont még mindig ízlelgeti az idén különösen izgalmasra és viharosra sikerült X-Faktor döntő eredményeit.

Kőkeményen osztják Ferenczi Kamillát, miután azt nyilatkozta, hang alapján neki kellett volna megnyerni az X-Faktort

Miután minden egyes saját dala pillanatok alatt a toplisták élére került, és neki sikerült összegyűjtenie a műsor alatt a legtöbb követőt Instagramon, ráadásul elképesztően tehetséges és szerethető is, borítékolható volt, hogy a 10. Jubileumi X-Faktort a 16 éves Alee nyeri. Nyilván sokakat összezavart, hogy viszonylag korán kijelentették a műsor mentorai, hogy Ferenczi Kamilla az év hangja, de miután az X-Faktor nem egy énekverseny, és ez idén is bebizonyosodott, a fiatal tehetség csak a 3. helyet tudta megszerezni.

Csalódottságának egy keserű nyilatkozatban adott hangot, melyben kategorikusan kijelentette, hang alapján neki kellett volna megnyernie a műsort. Ha lemaradtál volna róla, így hangzik:

ÉN NAGYON JÓNAK ÉREZTEM A PRODUKCIÓIMAT. CSALÓDOTT VAGYOK, MERT AZT HITTEM, HOGY AZ X-FAKTOR A HANGRÓL SZÓL, NEM PEDIG A SAJÁT DALOKRÓL. NEM AZ ÉN HIBÁM, HOGY NEM NYERTEM, DE MOST KIDERÜLT, HOGY AZ ÉLET TUD NAGYON SZEMÉT IS LENNI. ÚGY MEGYEK HAZA, HOGY ÉN VAGYOK A GYŐZTES, ÉNEK ALAPJÁN NEKEM KELLETT VOLNA NYERNEM, EZT MEREM ÁLLÍTANI. NEM AZ ÉN HIBÁM, HOGY „CSAK” A MŰSORBAN SZEREPELTEM, A LEJÁTSZÁSI LISTÁKON PEDIG NEM

Ez a határozottság azonban sokaknak nem tetszett – még olyanoknak sem, akik egyébként elismerik Kamilla tehetségét, ezt pedig komment formájában meg is írták neki. 

„Imádom a hangod, imáadom azt, aki vagy DE az van, hogy te vagy maga a megtestesítője annak, hogy aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli!

Valóban van egy olyan hangod, hogy az ember álla leesik, de ehhez kell egy megjelenés, egy első szimpátia, ezért, ami Aleenal és Paulinánál megvolt, ha 3 embert kéne az x-ből felsorolni, nem Te lennél a 3., hisz bevallom, Imi Plazaról is többet hallottam/olvastam, mint rólad!

Óriási tehetség vagy ez fix, de ne légy irigy azért, mert nem te nyertél! Ez nem veszteség, ez meg kéne hogy erősítsen.” – írta egyik követője, míg egy másik így fogalmazott:

„Szurkoltam, hogy te nyerd meg, de amit nyilatkoztál, örülök, hogy végül nem te nyerted. Ellenszenves, sértődött kislány vagy, aki megérdemelte a sorsát. Hidd el, mindenki ott van, ahol lennie kell. Több alázat és talán többre viszed.” Volt, aki Paulina reakciójához mérte Kamilláét, előbbi ugyanis szintén nem nyert, mégsem keseredett el. 

„Miért van az, hogy Paulina a második helyezésnek is úgy örült, mintha legalább megnyerte volna a versenyt, te meg ahelyett, hogy kihasználnád azt a lehetőséget, hogy ennyi ember megismert, és ebből az ismeretségből építs valamit, olyanokat nyilatkozol illetve osztasz meg, hogy annak is elmegy tőled a kedve, akinek eddig szimpatikus voltál?

Hidd el, lesznek még csalódások az életben, és ha már az elején nem úgy állsz hozzá, hogy ezek a csalódások sokkal előrébb vihetnek, mint azt gondolnád, és alázatosan elfogadod őket, akkor ne haragudj, de nem jósolok neked nagy karriert.”

„Szerintem kerüld az ilyen megnyilvánulásokat, mert ezekkel csak ellenszenvet váltasz ki az emberekből, mert ezzel magukat a szavazókat is becsmérled, mivel ez a műsor arról szól, hogy vannak versenyzők, vannak emberek akik szavaznak és nyilván az nyer, aki a legjobban elnyerte a nézők tetszését.” – hívja fel az énekesnő figyelmét egy újabb hozzászólás. 

Pörgesd át az elmúlt órák sztárhíreit:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek