Tóth Vera vallomását nehéz kibírni könnyek nélkül

Bárhogy is próbálkozott Tóth Vera, évekig képtelen volt magában megérezni a karácsonyt. Most azonban hosszú bejegyzésben árulta el, minek a segítségével sikerült mégis.

Tóth Vera vallomását nehéz kibírni könnyek nélkül

Megvan az az érzés, amikor minden porcikáddal érezni akarod a karácsonyt, de a nagy rohanás közepette egyszerűen nem tudod megélni, pedig látszólag minden kelléked megvan hozzá? Tóth Verának évekig ugyanez volt a tapasztalata a karácsonnyal. Hogy mégis mi okozta az áttörést? Ezt ő maga árulta el egy hosszú, szívszorító és tanulságos Instagram-bejegyzésben:

„Régen már november huszadika körül elkezdtem Frank Sinatra karácsonyi albumát hallgatni, kidekoráltam a házat, fényárba borult minden. Akkor már javában zengtek az ünnep témájú reklámok a tv-ből, a mézeskalács illatú illóolaj hetek óta hiánycikk volt a kisboltban, persze én is vettem egy tucattal. Igen, mindenhol megvolt körülöttem a hangulat, csak a szívemben nem. A rohanásban nem volt időm senkire, akit szeretek, este egyedül ültem a fényes lakásban, próbáltam érezni valamit, de nem ment. Valami hiányzott. Hiába erőltettem magamra az áhitatot, nem indult meg bennem a hangolódás.

De amikor együtt voltam azokkal, akiket szeretek, törődtek velem, törődtem velük, sütiillat járta át a lakást, vagy mennyei, inycsiklandó narancsos kacsa pirult a serpenyőben, akkor megérintett az érzés, amit gyerekkorom óta keresek a karácsonyban.

Istenem-mondtam magamban- de butuska vagy Veronka! Hát a karácsony lényegét nem az Andrássy úti fényárban és a Bazilika előtti vásárban kell megtalálni, hanem magamban. Akkor jön meg, amikor ott vagyunk egymásnak, ha a szeretetünket ki tudjuk fejezni bárhogy, őszintén, egy sütivel, aprósággal, figyelemmel, közös fadiszítéssel, beszélgetésekkel, az együtt töltött minőségi idő megteremtésével. Amikor egy kis életke is csatlakozik hozzánk, akinek még tágulóban van az értelme, ezáltal rácsodálkozik mindenre, ami a karácsonyt körbeveszi, ott megáll az idő: Visszajönnek az emlékek, újra ott állok a nagyszoba tejüvegén túl, Tapolcán, az Egry József utcában és izgatottan várom a tesómmal, hogy apu megrázza a csengőt és be lehessen nyitni, hallom anyu hangját is, hogy “gyertek, kész a vacsora”, újra élem a hangulatot, mert együtt lenni jó, így a legjobb, így nyer értelmet a karácsony… Rájöttem. Istenem… Rájöttem…”

Sztárokból sosem elég:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek