Azt tudtad, hogy Beyoncét máris lekörözte a lánya, Blue Ivy Carter?

Lehet, hogy pár év múlva új Queen B-t kell avatnunk?

Azt tudtad, hogy Beyoncét máris lekörözte a lánya, Blue Ivy Carter?

A sztárvilágban elég gyakran előfordul, hogy a gyerekek a szüleik nyomdokaiba lépnek, Blue Ivy Carter viszont kilencéves korára már le is körözte Beyoncét és Jay-Z-t. Sőt, valójában már a megszületése előtt beleírta magát a közösségi média történetébe. Az édesanyja az MTV Video Music Awardson jelentette be a terhességét 2011-ben a „Love on Top” című számának előadása közben. A nagy hír és a Queen B kismamapocakjáról készült képek szó szerint másodpercek alatt letarolták a netet és rekordmennyiségű tweetet generáltak a Twitteren.

Persze az apukája sem akárhogyan mutatta be őt a világnak, mivel alig 48 órával azután, hogy világra jött (Blue Ivy 2012. január 7-én ünnepli a szülinapját), már „vokálozhatott” is Jay-Z „Glory” című számában. Ezzel a húzással ő lett a legfiatalabb személy, aki valaha is felkerült a Billboard-listára. Szóval érthető, hogy a TIME magazin két nappal Blue Ivy érkezése után a világ leghíresebb babájának kiáltotta ki őt.

Blue Ivy és Beyonce 2016-ban

Blue Ivy és Beyonce a 2016-os MTV VMA gálán (fotó: Kravitz/FilmMagic)

A kislány egészen hamar debütált a díjátadókon is: 2014 augusztusában már csatlakozott a szüleihez az MTV Video Music Awards színpadján. És azóta is gyakran felbukkan nyilvános eseményeken és természetesen máris legalább annyira irigylésre méltó a stílusa, mint az anyukájáé.

Blue Ivy és Beyonce és JayZ

Blue Ivy a szüleivel 2017-ben (fotó: Theo Wargo/Getty Images)

De ha azt hinnéd, ez minden, ami szerepel a CV-jében, akkor tévedsz. Az igazi áttörést ugyanis a Brown Skin Girl című szám hozta el neki, amin az édesanyjával együtt dolgozhatott. A 2019 nyarán debütáló számért több mint 10 szakmai díjért harcba szállhattak a Carter-csajokat és a jelöléseket elég szép számban szoborra is válthatták. 2021-ben például hazavihették a Grammyt a legjobb videoklip kategóriában, így Blue Ivy lett a második legfiatalabb nyertes az átadón. (Csak Leah Peasall előzi meg őt, aki nyolcévesen kapott Grammy-t.) Ez pedig azt jelenti, hogy még a szüleit is felülmúlta, mivel jóval hamarabb díjnyertes előadó és szerző lett, mint ők. (Nyilván volt kitől örökölnie a tehetségét…)

Blue Ivy és Beyonce és JAy Z a Grammy gálán

A kislány a 2018-as Grammy gálára is elkísérte a szüleit (fotó: Christopher Polk/Getty Images for NARAS)

Közben azért a modellkarrierjét is építgeti, hiszen többször is szerepelt már Beyoncé Ivy Park elnevezésű márkájának kampányaiban. Már most borítékoljuk, hogy ezután is sokat fogunk hallani Blue Ivy Carterről és az sem lepne meg minket, ha hamarosan egy saját ruhakollekcióval jelentkezne, ahogyan az anyukája…

Blue Ivy kosárlabda

Szerinted kire hasonlít? Ez a fotó 2020 őszén készült Beyonce kislányáról (fotó: Allen Berezovsky/Getty Images)

Kíváncsi vagy más sztárcsemetékre is?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek