Szívszorító lett Erzsébet királynő idei karácsonyi fotója

Erzsébet királynő idén több gesztussal is megemlékezett Fülöp hercegről, míg minden más családtag háttérbe szorult az uralkodó karácsonyi fotóján.

Szívszorító lett Erzsébet királynő idei karácsonyi fotója

Minden évben elhangzik Erzsébet királynő karácsonyi beszéde, és persze az elmaradhatatlan karácsonyi fotó sem hiányozhat. Utóbbinál a királynő szimbolikusan más családtagok fotóival közösen mosolyog a kamerába (hatalmas botrány is lett belőle, amikor néhány évvel ezelőtt levette az asztalról Meghan Markle, Harry herceg és a kis Archie fotóját, mondván, hogy erre nincs szükség, míg Vilmosék családi képe továbbra is fent maradt), idén viszont egyetlen kép áll csak mellette: a királynő és az áprilisban elhunyt Fülöp herceg 2007-es gyémántlakodalmáról készült fotó.

De nem ez az egyetlen gesztus, amivel Fülöp előtt tiszteleg: a ruháján lévő bross szintén a herceghez köthető, miután ezt az ékszert viselte az uralkodó 1947-es nászútjukon is. 

A híres karácsonyi beszéd hagyományát egyébként még 1932-ben indította útjára György király, Erzsébet édesapja, ami akkor még rádión keresztül került adásba. A királynő 1952-ben mondhatta el élete első rádiós karácsonyi beszédét, 1957 óta pedig tévén keresztül üdvözli az év ezen szakaszában a briteket. 

Forrás: people.com

Ez is érdekelhet:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek