Jennifer Lopez kamasz gyerekei Hollywood új csillagai

Emme Maribel Muñiz és Maximilian David Muñiz már tizenévesen bármelyik világsztárt lazán leénekelhetnék a színpadról.

Jennifer Lopez kamasz gyerekei Hollywood új csillagai

Jennifer Lopez számtalan jelzőt kapott már az élete során: énekesnő, színésznő, Golden Globe-jelölt, Grammy-díj esélyes, a világ legszebb nője, divatikon, Guinness-rekorder, barátnő, menyasszony, feleség. De a legfontosabb jelző, amit valaha is birtokolhat, az immár  13 éve az édesanya. JLo és exférje, Marc Anthony ikergyerekei, Emme Maribel Muñiz és Maximilian David Muñiz ugyanis 2008. február 22-én születettek meg. (Tudod, az édesapjukat igazából Marco Antonio Muñiznak hívják…)

A People magazin 6 millió dollárt fizetett azért, hogy ők hozhassák le az első képeket a bébikről, így Emme és Max számítottak akkoriban a legdrágábbnak a sztárvilágban. (Ez mai árfolyamon számítva majdnem 2 milliárd forint…)

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés

Jen amúgy csak „the coconuts”-nak, azaz kókuszdióknak nevezi a gyermekeit. „Amikor még picik voltak és elkezdett nőni a hajuk, úgy néztek ki, mint a kókuszdiók. Egyszerűen rajtuk ragadt” – jelentette ki egy interjújában. És képzeld, JLo egyszer egy olyan nyakláncot kapott ajándékba karácsonyra, amin két kókuszdió lóg és beléjük van gravírozva az ikrek nevének kezdőbetűi. A szülők 2014-ben ugyan elváltak, de azóta is a legnagyobb egyetértésben és szeretetben nevelik tovább a két gyerkőcöt – mindenben támogatva őket.

Jennifer Lopez és az ikrek

Jennifer Lopez és az ikrek 2015-ben (Fotó: Kevin Winter/Getty Images)

Ez amúgy meg is látszik, hiszen Emme például fiatal kora ellenére máris a két lábon járó magabiztosság: a kislány szerepelt abban a videoklipben, ami Jennifer Limitless című számához készült és édesanyjával (illetve Shakirával együtt) fellépett a 2020-as Super Bowl Halftime Show-n. „Az apja hangját örökölte. Lenyűgöző. Természetes. Emme mindig énekelt. Emlékszem, amikor még kisbaba volt és feküdt a bölcsőjében, dúdolt, tényleg dúdolt magának” – mesélte JLo. Emme azt mondja, először ijesztőnek találta a gondolatot, hogy előadja az anyukájával a Let’s Get Loudot a Super Bowl színpadján, de aztán ott fent már nagyon jól érezte magát. Mindennek ellenére, az éneklés inkább hobbi számára, nem akar profi előadóvá válni. 

Simán előfordulhat, hogy inkább az írás felé fordulna: az első könyvét 12 évesen (igen, jól olvastad) adta ki „Lord Help Me: Inspiring Prayers for Every Day” címmel. (Magyarul a kedvenc imáit gyűjtötte össze.)  „A nagymamám mélyen vallásos. Ha találkoztunk, mindig együtt imádkoztunk” – árulta el. A kis Emme mindig imádkozik édesanyja fellépései előtt, nehogy megsérüljön.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Marc Anthony (@marcanthony) által megosztott bejegyzés

Max azért nem lépett ki annyira a reflektorfénybe, mint a tesója, szóval róla nem lehet olyan sokat tudni. DE! Ő is legalább annyira szuperül énekel, mint Emme. Nem hiszed el? Akkor indítsd be ezt a videót!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés

Az anyukája szerint a hangja mellett a humora is fantasztikus, amivel beragyogja Jennifer napjait.

Jennifer Lopez és az ikrek

Szerinted kire hasonlítanak a gyerekek? Fotó: Instagram/jlo)

Sokan kíváncsiak arra, lesznek-e még vajon (fél)testvéreik, hiszen JLo még Alex Rodriguez párjaként egyszer azt nyilatkozta, szeretne megpróbálkozni vele. „Nem tudom, ez szerepel-e Isten tervei között. De nyitott vagyok rá.” Az énekes-színésznő azóta viszont már (újra) Ben Affleckkel jár, akinek három gyermeke (Violet, Seraphina és Samuel) született Jennifer Garnertől. Öt gyerkőc pedig már talán több, mint elég Benniferéknek. Aztán persze bármi megtörténhet…

Ismerd meg az A-listás sztárok gyermekeit:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek