Egyszerre viccesek és furcsák a celebek karácsonyi szokásai

David Beckhaméknél nincs karácsony Erzsébet királynő nélkül, Mariah Carey pedig minden évben szánkózással kezdi az ünnepeket. Neked melyik furcsa szokás a kedvenced?

Egyszerre viccesek és furcsák a celebek karácsonyi szokásai

A sztárok bizonyos szempontból pont olyanok, mint a legtöbb átlagember – nekik is vannak olyan furcsa, vicces vagy szívet melengető ünnepi szokásaik, amelyekkel minden évben különlegessé teszik a karácsonyt. 

Mariah Carey 

A karácsony királynőjénél igazán különlegesen telnek az ünnepek. Egy interjúban korábban elmesélte, hogy náluk mindig 23-án, egy nagy közös szánkózással indul a karácsony. 

Attól függően, hogy hányan vagyunk fent [Aspenben], kibérelünk egy-két lovasszánt, összecsomagolunk, és elmegyünk a hóban szánkózni a csillagok alatt. Közben kakaót és krémlikőrt iszunk, hogy melegen tartsuk magunkat, és hangosan énekelünk.

Jessica Alba 

Jessicáéknál nincs karácsony éneklés nélkül! „Mindig tartunk egy nagy vacsorát a családtagjainkkal és barátainkkal. Ennek pedig elengedhetetlen része az a karácsonyi éneklés. A 12 Days of Christmas című dal nálunk az örök klasszikus” – nyilatkozta néhány éve a színésznő. 

Blake Lively 

Blake Lively-éknál is összegyűlik a család karácsonykor, ám náluk a közös időtöltésnek egészen egyedi jelentése van. A színésznő egyszer elmesélte, hogy az ünnepek alatt a négy testvére mindig el szokott hozzájuk látogatni, és karácsony reggelén mind az öten befekszenek egy nagy közös ágyba beszélgetni.

Valahogy mindannyian ugyanabban az ágyban találjuk magunkat, és csak órákon át beszélgetünk. Nagyon szeretem, hogy ilyenkor ennyi időnk van egymásra.

David Beckham 

David és családja minden évben a királynővel kezdi a karácsonyt. „Mindig Londonban töltjük a karácsonyt együtt az egész családdal. Annak idején karácsonykor a nagymamámmal mindig megnéztük a tévében a királynő ünnepi beszédét. És ezt a hagyományt folytatom én is a saját gyerekeimmel. 

Reese Witherspoon 

Reese 2006-ban vihette haza az Oscar-szobrocskát, amit azóta karácsonykor mindig ünnepi ruhába öltöztetnek a gyerekeivel. „Karácsonykor a gyerekek egy kis sapkát és egy kis sálat tesznek rá, hogy ne fázzon” – árulta el egyszer a színésznő. 

Jonas Brothers 

A Jonas tesóknál sokáig élt az a karácsonyi szokás, hogy december 25-én reggel egy különleges mexikói étellel, tamalével kezdték a napot. Minden évben tamalét ettünk karácsony reggel, és nagyon imádtam. Az anyukám indította el ezt a hagyományt, és Kevin, Joe és én úgy nőttünk fel, hogy ezt tovább visszük” – nyilatkozta korábban Nick. 

A karácsonyból sosem elég:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek