Ikonikus karácsonyi filmfőszerepek, amiket eredetileg másnak szántak

El tudnád képzelni a Grinchet Eddie Murphy-vel a főszerepben? Mi sem! Pedig csak egy kicsin múlott, hogy kedvenc karácsonyi filmjeid nem egy egészen más szereposztással készültek el.

Ikonikus karácsonyi filmfőszerepek, amiket eredetileg másnak szántak

A következő ikonikus karácsonyi filmek nem csak azért lettek sikeresek, mert jó volt a sztorijuk, hanem azért is, mert a tökéletes színészeket válogatták be a fontosabb szerepekre. A Grinchet ma már el nem tudnánk képzelni mással, csak Jim Carrey-vel, és persze karácsonyi öldöklés sincs Bruce Willis nélkül. Pedig valójában csak egy kicsin múlt, hogy nem egy egészen más szereposztással forgatták le ezeket a mozikat… 

A Grincs 

Eddie Murphy is megpályázta Grinch karakterét, sőt a készítőknek még Jack Nicholson is eszükbe jutott a szerepre. Ma már egyértelmű, hogy Jim Carrey volt a legjobb választás! 

via GIPHY

Hull a pelyhes 

Először Tim Allennek, a Télapu trilógia színészének szánták a Hull a pelyhes című film főszerepét, mígnem rá nem találtak a tökéletes jelöltre, Arnold Schwarzeneggerre. 

via GIPHY

Mi a manó? 

Ha hiszed, ha nem, Jim Carrey-t szerződtették Kópé szerepére a Mi a manó? című filmben, de miután a film forgatása csúszott, Jim inkább lelépett, és más projektbe kezdett. Az ő helyét vette végül át Will Ferrell. 

via GIPHY

Drágán add az életed! (Die Hard) 

Először Al Pacinónak ajánlották fel John McClane szerepét az 1988-as Drágán add az életed című filmben, ám ő visszautasította. Utána megtalálták Bruce Willist, aki nem csak elvállalta, de a következő négy folytatásban is örömmel szerepelt. 

via GIPHY

Reszkessetek, betörők! 

A Reszkessetek, betörők producerei Robert De Nirót szemelték ki, az egyik betörő, Harry szerepére. Ő azonban elutasította az ajánlatot, és ekkor jött a képbe Joe Pesci. 

via GIPHY

Igazából szerelem 

Thomas Brodie-Sangster szuper cuki gyerekszínész volt, amikor eljátszotta Sam szerepét az Igazából szerelemben. Ám eredetileg nem neki, hanem Joe Alwynnak szánták a karaktert.

via GIPHY

Bolondulsz a filmek világáért? Akkor ezeket se hagyd ki:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek