Emiatt a fotó miatt gondolják azt a rajongók, hogy Katalin hercegné titokban szerepelt A koronában

Végül is, az évek során több royal is kipróbálta már magát a filmiparban…

Emiatt a fotó miatt gondolják azt a rajongók, hogy Katalin hercegné titokban szerepelt A koronában

Az évek során számtalan könyv, film és sorozat készült már a brit uralkodói család életéről, de talán egyik sem lett olyan népszerű, mint A korona a Netflixen. A többszörös Emmy-, és Golden Globe-díjas show nemcsak a rajongók és a kritikusok szívét rabolta el, hanem még a royalok figyelmét is felkeltette. „Fikcióról beszélünk, de az igazságon alapul. Természetesen nem teljesen felel meg a valóságnak” – árulta el Harry herceg a véleményét egy interjúban.

„De nagyjából bemutatja azt a nyomást, amikor a kötelességet és a szolgálatot a család, illetve minden más elé kell helyezni.” Azt is kiemelte, könnyebb kibékülnie A koronával, mint azokkal a sztorikkal, amiket a családjáról vagy a feleségéről írnak. Sőt, a Netflix sikerdrámájának írócsapatához majdnem csatlakozott Diana egyik barátnője, Jemima Khan is, miután látta, milyen érzékenyen dolgozták fel a hercegné életét a 4. évadban. Végül mégis kiszállt a projektből, mert nem értett egyet az 5. évados tervekkel. Ennek ellenére a lényeg akkor is ugyanaz: A korona a royalokat is foglalkoztatja.

Ez lehet az oka annak, hogy a széria-rajongói úgy gondolták, Katalin hercegné titokban cameózott is egyet a negyedik évad hatodik epizódjában. Méghozzá abban a jelenetben, amikor Lady Diana Spencer és Károly herceg éppen üdvözlik a tömeget az ausztráliai turnéjuk során. A szívek királynőjét alakító Emma Corrin mögött az egyik képkockán megjelenik egy fiatal nő sárga kabátban, aki éppen úgy néz ki, mint Katalin: stimmel a frizurája és a mosolya is. Mutatjuk, miről van szó!

Döbbenetes a hasonlóság, igaz? De annak ellenére, hogy Meghan Markle mellett a királyi család több tagja is kipróbálta már magát a filmvilágban, azért lássuk be, Katalin aligha szerepelhetett volna a fikciós drámában. Egyrészt nem valószínű, hogy megengedték volna neki, másrészt a színészkedés nem is igazán tűnik az ő műfajának…

Forrás: Today

Egyébként nem csak a brit royalokat érdemes követned:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek