Sztárok, akik egyetlen szerep kedvéért sem voltak hajlandóak változtatni a testükön

Ezek a sztárok úgy gondolják, hogy a tehetségük, köszönik szépen, bőven elég ahhoz, hogy kimaxoljanak egy szerepet – nem kell hozzá semmit sem módosítani a testükön.

Sztárok, akik egyetlen szerep kedvéért sem voltak hajlandóak változtatni a testükön

A helyzet az, hogy az utóbbi időben szinte elvárás Hollywoodban, hogy a színészek radikálisan változtassanak a megjelenésükön egy-egy szerep kedvéért – ettől lesz valaki igazán  a munkájában. Azonban néha még a legapróbb  testi módosítások is mély nyomot hagyhatnak a színészekben, akiknek ezek után már senki sem a tehetséges színjátszását, hanem az átalakulását figyelik a vásznon. Az alábbi sztárok azonban sem azt nem akarják kockáztatni, hogy megviselje őket egy szerep, sem azt, hogy bármi is elterelje a színészi teljesítményükről a figyelmet. Így ők rendre visszautasítják (még a legikonikusabb karakter esetében is!), hogy bármit is változtassanak a testükön.

Jennifer Lawrence

Ha van, akinek különösen jó indoka volt visszautasítani a fizikai átváltozást, akkor az Jennifer LawrenceAz éhezők viadala-könyvek szerint ugyanis az általa megformált Katniss Everdeen egy törékeny és alultáplált lány volt, aki a végletekig képes volt küzdeni. Ez utóbbi aspektust Jennifer megtartotta, azonban nem volt hajlandó durván lefogyni, mondván „ez egy olyan személy, akire a fiatal lányok – oké, minden nő, de elsősorban kislányok – fel fognak nézni és olyanok akarnak majd lenni, mint ő. Meg tudjuk szabni, hogy az milyen legyen, hát miért ne lenne erős? Miért ne lehetne gyönyörű, egészséges és sportos?”

Jennifer Lawrence

Fotó: RTL Sajtóklub

Robert Pattinson

Egy szuperhősnél az utóbbi időben alapvető elvárás lett, hogy hatalmas izmai legyenek, olyan hasizma, hogy sajtot lehessen reszelni rajta és úgy általában nagydarab legyen, hogy elhiggyük róla, hogy félkézzel megmentse a világot. Na most, Robert Pattinson mondott erre egy tiszteletteljes, de határozott NEM-et és ahogy ő fogalmazott, konkrétan semmit nem csinált a Batman-féle szuperhős-alakért. Mert ő abszolút úgy gondolja, hogy kicsit átesett Hollywood a fizikai átváltozásokkal a ló másik oldalára. „Szerintem, ha folyamatosan edzel, a probléma része vagy. Precedenst teremtesz. De ezzel senki sem foglalkozott a ’70-es években. Még James Dean sem volt kifejezetten kigyúrva” – magyarázta.

Robert Pattinson

Fotó: Warner Bros.

Daniel Craig

Daniel Craig egy picit kivétel: ő ugyanis simán edz, ha kell diétázik, hogy tökéletesen atletikus formába lendüljön, ha egyszer egy nemzetközi kémet kell megformálnia. Van egy pont azonban, ahol meghúzza a határt. Ez pedig a haja. Bár James Bond általában sötét hajú, Daniel pedig szőke, a színész nem engedte, hogy hajfesték kerüljön a közelébe. „Nem volt alku tárgya, hogy nem festem be barnára a hajam, pedig megkértek rá. De én inkább azt javasoltam, hogy vágjuk nagyon rövidre, hogy Bond brutálisabb megjelenést kapjon” – magyarázta Daniel.

Daniel Craig

Fotó: HBO

Kirsten Dunst

Kirsten Dunst elég menő színésznő ahhoz, hogy simán kiálljon magáért, ha a hibás hollywoodi beidegződésekről van szó. Így például a nemek közti fizetési egyenlőtlenségről is beszélt nemrég, illetve korábban már azt is elárulta, hogy semmi kedve a tucat szépségideálhoz alkalmazkodni. Úgyhogy amikor az enyhe csáléságától természetes fogsorán akart változtatni egy producer, és „Barbie-mosolyt” akart csinálni Kirstennek (ezek az ő szavai), akkor a színésznő szimplán csak ennyit mondok: „Nem. Nem csinálunk ilyet.” #ennyi

Kirsten Dunst

Fotó: RTL Sajtóklub

Ehhez képest rengetegen bevállalják a hatalmas változásokat:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek