Hírességek, akik nem vártak sokat a házassággal

Hollywoodban szinte mindent máshogy csinálnak, mint mi, egyszerű halandók… Így például simán összeházasodnak rekordokat döntögető időszak alatt.

Hírességek, akik nem vártak sokat a házassággal

A szerelem Hollywoodban nagyon nem úgy működik, mint a mi kis civil világunkban. A sztárpárok szinte gyorsabban jönnek össze és mennek szét, mint ahogy a COVID mutálódik, sőt, vannak olyan kapcsolatok is, amik valójában csak a sajtó előtti színjáték kedvéért jött létre. Azonban vannak olyan kivételek a hírességek körében is, akik tényleg (látszólag egy életre) megtalálják a párjukat – ám gyakran az esküvő sem a szokványos menetrend szerint zajlik. Az alábbi párok például bebizonyították, hogy néhány hónap ismertség bőven elég ahhoz, hogy megbizonyosodjanak arról: megtalálták a Nagy Ő-t. Ezek után pedig már tényleg a lehető legrövidebb ideig vártak arra, hogy kimondják egymásnak azt a bizonyos igent. 

Jennifer Lawrence és Cooke Maroney

Jennifer Lawrence már az első kisbabáját várja attól a Cooke Maroney-tól, akivel kevesebb, mint egy évnyi ismertség után kötötte össze az életét. A páros ugyan borzasztó keveset árul el a magánéletükről (bár a színésznő egy talk show-ban nemrég igen intim részletekkel poénkodott), azt azért tudni lehet, hogy egy közös barátjuk mutatta be őket egymásnak. Cooke 2019 februárjában kérte meg Jennifer kezét és még az év októberében össze is házasodtak.

Hailey és Justin Bieber

Bár már egészen régóta ismerték egymás, Hailey és Justin Bieber kapcsolata sokáig csak szakításokból és újra egymásra találásokról szólt. Ez azonban tett egy 180°-os fordulatot, mikor 2018 júliusában bejelentették az eljegyzésüket úgy, hogy szeptemberre már férj és feleség is voltak. 

Sztárpárok

Fotó: Kevin Mazur/Getty Images

Katherine Schwarzenegger és Chris Pratt

Ugyan Chris Pratt válását első feleségétől, Anna Faristől még csak 2018 októberében mondták ki hivatalosan, a színész akkor már bőven kiszemelte magának a következő aráját. Katherine Schwarzeneggerrel az év júniusában látták először együtt, hét hónapra rá meg is kérte a kezét, és még az év (azaz 2019) júniusában az esküvő is megvolt. Bár elég kapkodósnak tűnhet a dolog, a házasságra még Anna is az áldását adta, aki az Instagramon gratulált a párnak.

Sztárpárok

Fotó: Steve Granitz/Getty Images

Amy Schumer és Chris Fischer

Amy és Chris 2017 novemberében mutatkoztak először egy párként, majd három hónapra rá hivatalosan is bejelentették a kapcsolatukat. Ez 2018 februárjában történt, és a nyilatkozatuk után csupán két (2!) napra rá össze is házasodtak. Azóta nem is lehetnének boldogabbak, 2019-ben egy közös gyermekük is született, Gene.

Sztárpárok

Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images

Cameron Diaz és Benji Madden

Cameron és Benji hét hónapnyi járás után jegyezték el egymást, és – most figyelj – összesen 17 napjukba telt, hogy ezután az oltár elé álljanak. A pár azóta is együtt van, rettenetesen védik a magánéletüket, de annyit azért tudunk, hogy tavaly megszületett a közös babájuk is, egy kislány, akit Raddixnek neveztek el.

Sztárpárok

Fotó: Donato Sardella/Getty Images

Elsa Pataky és Chris Hemsworth

Hogy pontosan mennyi idő telt el a megismerkedésük és az esküvő között, azt nem tudni (de az biztos, hogy kevesebb, mint 10 hónapról beszélgetünk), Chris és Elsa viszont elárulták, hogy abszolút hirtelen döntés volt. 2010-ben épp nyaraltak valahol, amikor az elmondásuk szerinti néhány hónapnyi járás után random elhatározták, hogy kimondják egymásnak a boldogító igent. Azóta 11 év telt el, ez pedig azért elárul valamit

Sztárpárok

Fotó: Jim Spellman/Getty Images

Szívesen megtudnál még többet a kedvenc sztárpárjaidról?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek