5 sztár, akiből egy életre kiábrándultunk 2021-ben

Armie Hammer karrierje éppen felfutóban volt, amikor fény derült a magánélete egy sötét, és nagyon ijesztő részletére… De nem ő volt az egyetlen híresség az idei évben, aki egy életre elásta magát a rajongók előtt.

5 sztár, akiből egy életre kiábrándultunk 2021-ben

Nemi erőszak, bullyingolás és groomingolás – igen, ezt mind a kedvenc sztárjaink követték el az idei évben. Vagy hogy pontosabban fogalmazzunk: a volt kedvenc sztárjaink… A következő hírességekből ugyanis egy életre kiábrándultunk.

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen a fél életét a Twitteren töltötte, ahol folyamatosan kedvességre, illetve elfogadásra buzdította a követőit, és hangosan kiállt a kisebbségi csoportok mellett. Talán ezért is volt annyira sokkoló, amikor egyik napról a másikra összedőlt az a tökéletes kép, amit a modell kialakított magáról. Idén tavasszal derült fény Chissy meglepően sötét múltjára: kiderült, hogy a modell néhány évvel ezelőtt privát üzenetekben és nyilvános tweetekben is bullyingolta az akkor mindössze 16 éves Courtney Stoddent. A tweetjeiben olyanokat írt, hogy arról fantáziál, hogy Courtney örök álomba szenderüljön, privát üzenetekben pedig öngyilkosságra biztatta a lányt. Az esetből hatalmas botrány lett, rengeteg rajongója fordult Chrissy ellen, aki hónapokig távol tartotta magát a közösségi médiától. 

Sztárok, akikből kiábrándultunk

Fotó: Bellocqimages/Getty Images

Armie Hammer

A színész körül januárban robbant ki az első botrány, amikor is egy Twitter-felhasználó olyan üzenetrészleteket hozott nyilvánosságra, amelyekben állítólag Armie Hammer írta le bizarr szexuális fantáziáit. A színész a többi között arról írt, hogy miként erőszakolná meg és tenné rabszolgájává a címzettet, de olyan is volt, amiben konkrétan kannibálnak vallotta magát… A rendkívül bizarr botrányra nem sokkal később maga Armie is reagált, aki az egész ügyet egy gonosz és hamis támadásnak titulálta, majd azt is bejelentette, hogy a vádak miatt inkább visszalép legújabb filmje, a Shotgun Wedding forgatásától. A színész kannibál-szex-botránya azonban itt még nem állt meg: néhány hónap múlva Armie egyik volt barátnője is előállt, és elmondta, hogy a négyéves kapcsolatuk során Armie mentálisan, érzelmileg, valamint szexuálisa bántalmazta őt, és konkrétan meg is erőszakolta. Talán nem meglepő, hogy a vádakkal párhuzamosan a színészt minden aktuálisan futó projektjéből kitették, míg végül nyár elején a szex-, drog- és alkoholproblémái miatt Armie önszántából bevonult egy orlandói intézménybe.

Sztárok, akikből kiábrándultunk

Fotó: Jeff Kravitz/Getty Images

Sia

Sia körül is év elején robbant ki a botrány, mikor kiderült, hogy az énekesnő Music címmel egy  autizmussal foglalkozó filmet kezdett el rendezni. A sztár először csak azzal haragította magára az internetet, hogy bejelentette: a főszereplő autista lányt nem egy való életben is autizmus spektrumzavarral rendelkező színész fogja eljátszani, hanem az énekesnő klipjeiből már jól ismert Maddie Ziegler. Ezt talán még el tudták volna neki nézni a rajongók – és mi is -, ha a végeredmény jó lett volna, magyarán, ha a filmjében kellő érzékenységgel nyúlt volna a témához.  A film azonban érzékenység terén csúnyán elbukott: a autista főszereplőt Sia egészen sértő módon, közhelyesen és felszínesen mutatta be a filmjében. A Music miatti támadások hatására egyébként Sia végül törölte magát Twitteről.

Sztárok, akikből kiábrándultunk

Fotó: James Devaney/Getty Images

James Charles

James Charles az elmúlt években a világ legnagyobb beauty influenszerévé nőtte ki magát – a sikereinek viszont egy csapásra befellegzett, amikor kiderült, hogy kiskorú fiúkra próbált ráhajtani. James április elsején először maga töltött fel YouTube-ra egy videót, amiben nyilvánosan elmondta, hogy nemrég két 18 év alatti fiú állt ki a nyilvánosság elé azzal, hogy „nem helyénvaló” üzeneteket küldött nekik az egyik közösségi oldalon. James bocsánatot kért az esetért, és azt mondta, mindkét fiútól megkérdezte a korát, mindketten azt mondták, hogy elmúltak 18 évesek, ő pedig hitt nekik. Hozzátette: miután kiderült számára, hogy valójában mindketten 16 évesek, azonnal blokkolta őket. Ekkor még úgy tűnt, hogy az influenszer tisztázni tudta magát, ám kicsivel ezután a történetével nyilvánosság elé állt az egyik  fiú is, aki a videójában azt állította, James meztelen fotókat küldött neki, és szexcsetelni akart vele, annak ellenére, hogy jelezte, 16 éves. A botrány kirobbanása után rengetegen elpártoltak Jamestől és a Youtube is korlátozni kezdte a csatornáját a pénzkeresésben.

Sztárok, akikből kiábrándultunk

Fotó: Presley Ann/Getty Images

Marilyn Manson

Evan Rachel Wood mindössze 18 éves volt, amikor annak idején összejött az akkor 36 éves Marilyn Mansonnal, aki a kapcsolatuk során érzelmileg, fizikailag és szexuálisan is bántalmazta a színésznőt. Evan évek óta nyíltan beszélt arról, hogy korábban egy erőszakos férfival élt együtt, ám egészen idén februárig nem nevezte meg az exét. Végül egy Instagram-posztban rántotta le a leplet Mansonról. A vádakra nem sokkal később az énekes is reagált – szintén egy Instagram-posztban –, amiben Evan állításait „a valóság szörnyű eltorzításának” nevezte, és úgy fogalmazott, hogy a „bensőséges kapcsolatuk teljes mértékben beleegyezésen alapult”. Evan vallomása után további négy nő is hasonló tapasztalatokról számolt be, többen is a teljes nevüket vállalva. Mansontól a botrány kirobbanását követően nem csak a rajongói pártoltak el, de a kiadója is szerződést bontott vele.

Sztárok, akikből kiábrándultunk

Fotó: George Pimentel/Getty Images

Nyugi, azért maradtak szerethető sztárok Hollywoodban:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek