Ők a Vámpírnaplók sztárjainak cuki gyermekei

Tudtad, hogy a Vámpírnaplók szereplőinek magánélete több ponton is összefonódik?

Ők a Vámpírnaplók sztárjainak cuki gyermekei

Tizenkét évvel ezelőtt, 2007 szeptemberében mutatták be a Vámpírnaplók című sorozatot, ami hamar több milliós nézettségű szériává vált – és nem csak a tinik körében. (Ebben persze az is közrejátszott, hogy Paul Wesleyre és Ian Somerhalderre osztották a főszerepeket Nina Dobrev mellett.) A színészek többsége a kezdetekkor a húszas éveiben járt, hiszen gimiseket alakítottak, így még a kamerákon túl is éppen csak elkezdték keresni az igazit… (Oké, Ian és Paul már inkább a harmadik X-hez közelítettek, de mégiscsak százéves vámpírokat alakítottak…) Azóta viszont többen is megállapodtak, sőt, sokan családot is alapítottak. Tudtad, hogyan van köztük olyan, aki mára többgyermekes anyuka? Most bemutatjuk neked a Vámpírszülőket!

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder és Nikki Reed

Erre mondjuk azt, hogy #couplegoals… (Fotó: Instagram/@iansomerhalder)

Bár sokáig nagyon szomorúak voltunk, hogy Ian szakított Ninával, belátjuk, hogy Nikki Reed a Nagy Ő az életében. A Damont életre (vagy hát halálra?) keltő sztár 2014-ben kezdett el randizni vele és egy évvel később már be is jelentették az eljegyzésüket. 2015. áprilisában Malibuban mondták ki egymásnak az igent, az esküvőjükről készült fotókat látva pedig muszáj beismerünk, igen, azért egy kicsit irigyek vagyunk rájuk. A kislányuk, Bodhi Soleil 2017. július 25-én született meg, ám a szülei máig csak sejtelmes fotókat töltöttek fel róla az Instagramjukra. Az viszont biztos, hogy az apukájához és az anyukájához hasonlóan ő is rajong az állatokért.

Candice King

Candice King

Candice kislányai tündériek (Fotó: Instagram/@candiceking)

Tudtad, hogy a Caroline Forbest megformáló Candice Accola éppen Nina Dobrevnek köszönheti, hogy megismerte későbbi férjét? Ugyanis a kollégája volt az, aki bemutatta őt a The Fray zenekar tagjának, Joe Kingnek a 2012-es Super Bowlon. A kapcsolatuk elég gyorsan haladt előre, mert 2013 tavaszára már jegyesek voltak. 2014. október 18-án házasodtak össze és a színésznő azonnal anyukává is vált, mivel Joe-nak van két lánya az első feleségétől. Candice gyakran posztol róluk az Instáján és a képekről egyszerűen sugárzik, hogy a sajátjaiként szereti Elise-t és Avát. DE, közben ő is teherbe esett: 2016. január 15-én érkezett meg kislányuk Florence May. Ha azt hinnéd, Joe-nak ezután már tényleg kisfia fog születni legközelebb, tévedsz. 2020. december elsején újabb lánnyal bővült a családjuk, aki a Josephine June nevet kapta.

Kayla Ewell

Kayla Ewell

A kicsi tisztára az anyja! (Fotó: Instagram/@kaylaewell)

A sorozatban tragikusan ért véget Kayla Ewell élete, mivel Vicki Donovan karakterét elég hamar megölték, a valóságban azonban a színésznő a saját tündérmeséjének boldog főszereplője. Van egy brutálsikeres podcastje, a Directionally Challenged, amit a BFF-jével, Candice Kinggel csinál (érdemes hallgatnod, mert a Vámpírnaplók többi sztárját is el szokták hívni egy-egy beszélgetésre) és 2015 szeptembere óta Tanner Novlan felesége. 2019 júliusában életet adott kislányuknak, Poppy Marie-nek, tehát már nem csak podcastrandit szervezhet Candice-szel, hanem baba-mama találkozókat is.

Ismerd meg a hírességek gyermekeit:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek