Nem volt cél, mégis hatalmas port kavartak a következő sztárposztok

Egy rosszul megválasztott szó, és az internet népe azonnal támadásba lendül. Ha híres vagy, érdemes kétszer is jól meggondolnod, mielőtt kiteszel valamit a közösségi médiába…

Nem volt cél, mégis hatalmas port kavartak a következő sztárposztok

Az internet mindent lát, mindent hall és sosem felejt – ezt egy életre megtanulhatták az alábbi hírességek. Mutatjuk azokat a sztárokat, akik idén rengeteg embert haragítottak magukra bejegyzéseikkel.

Chris Pratt

A színész novemberben osztott meg egy ártalmatlannak tűnő posztot az Instagramon, amiben a felesége, Katherine Schwarzenegger felé szerette volna kifejezni a szeretetét.  A gesztus végül elég rosszul sült el, a bejegyzés megfogalmazása ugyanis azonnal kiverte a biztosítékot a netezők egy részénél. Az embereknek már azzal is problémája volt, hogy Chris olyan kifejezéseket használt a posztban, mint hogy „…A szíve tiszta, és az enyém. Ez a legnagyobb kincsem.” Szerintük ugyanis a színész ezekkel a szavakkal tárgyiasította a feleséségét, és úgy beszélt róla, mintha a tulajdona lenne. De az igazi felháborodást a következő sorok váltották ki: „Adott nekem egy csodálatos életet, és egy gyönyörű, egészséges kislányt.” Ahhoz, hogy megértsük, mi ezzel a baj, tudni kell, hogy Chrisnek és volt feleségének Anna Farisnek van egy 9 éves kisfia, Jack, aki annak idején koraszülöttként jött a világra, ami miatt számos műtéten is át kellett esnie. A netezők szerint tehát Chris vagy egyszerűen csak szuper érzéketlen volt, és nem gondolta át a szavak súlyát, vagy szánt szándékkal akart  idősebbik gyerekébe belerúgni azzal, hogy a mostani feleségének köszönetet mondott az egészséges kislányukért.

Demi Lovato

Demi nagyot ment idén a neten, de nem feltétlenül jó értelemben. Az első Insta-botránya még áprilisban robbant ki, amikor is az énekesnő egy konkrét netes hadjáratot indított el egy Los Angeles-i frozen yogurt bár ellen, mert meglátta, hogy az üzletben cukormentes édességeket is árulnak. Demi nem tartotta magában a felháborodását és egymás után posztolta az Instagram-sztorikat az üzletről azt állítva, hogy az a mérgező diéta kultúrát propagálja, mivel mint Demi fogalmazott, a cukormentes termékek semmi másra nem jók, csak az étkezési zavarokkal küzdőket triggerelik. A bizarr hadjáratán még a rajongói nagy része is kiakadt. Próbálták az énekesnőnek elmagyarázni, hogy az emberek nem csak a fogyókúrázás miatt választanak cukormentes édességet, mások pedig magát a fagyizót próbálták védeni, mondván, hogy az üzleteknek már eddig sem volt könnyű a pandémia miatt, erre még jön Demi Lovato is, aki megpróbál tönkretenni egy helyi kisvállalkozást. Demi azóta eltávolított minden kapcsolódó posztot.

Demi Lovato még egyszer

Demi a nyár folyamán egy újabb meggondolatlan posztot tett ki, ezúttal a Chicagóban megrendezett Lollapalooza nevű zenei fesztiválról. Demi arra hívta fel a figyelmet, hogy mennyire felelőtlenség a koronavírus idején négy napon keresztül 100 ezer embernek összenyomorogva buliznia. Főleg abban az időben, amikor a delta variáns egyre inkább terjedőben volt. Gyorsan leszögezzük, hogy ezzel a figyelemfelhívó posztjával önmagában semmi baj nem lenne, sőt! Igazán felelősségteljes magatartás volt Demitől, hogy óvatosságra intette követőit – vagy legalábbis felelősségteljes magatartásnak tűnt… Ám egy héttel később Demi már arról posztolt, hogy mennyire örül neki, hogy felléphetett a kaliforniai Sad Summer zenei fesztiválon. A megosztott képen látható volt a színpadi előtti óriási tömeg, a legtöbb ember maszk nélkül, ami mellé az énekesnő ezt írta: „Annyira jól szórakoztam!Köszönöm, hogy velem voltatok.” A fotó láttán Demi fanjai nem kicsit borultak ki, és képmutatónak nevezték az énekesnőt.

Nicki Minaj

Nicki botránya még azzal kezdődött, hogy a Met-gála előtt bejelentette: azért nem fog részt venni az eseményen, mert oda csak koronavírus ellen oltottak mehetnek. Később aztán egy egészen bizarr Twitter posztban fejtette ki bővebben, hogy miért nem hajlandó beadatni magának a koronavírus elleni oltást. A sztár a Trinidadban élő unokatestvérére hivatkozott, aki azért nem oltatta be magát, mert egy barátjának, miután megkapta az oltást, megduzzadtak a heréi, impotens lett, a menyasszonya pedig lemondta az esküvőjüket. Nicki unokatestvérének bizarr sztorija rövid időn belül egészen elképesztő utat járt be: a posztra reagálva először Trinidad és Tobago egészségügyi minisztere próbálta meg tisztázni a helyzetet, és elmondta, hogy a heredagadás nem ismert mellékhatása a koronavírus elleni vakcináknak, és úgy tudják, sem Trinidadban, sem máshol a világon nem számoltak be hasonló mellékhatásról. De Dr. Anthony Fauci, Joe Biden amerikai elnök járványügyi főtanácsadója is foglalkozni kezdett az esettel, végül pedig a Fehér Ház felajánlotta Nickinek, hogy összekötik egy orvossal, aki szívesen megválaszolja neki az összes, oltással kapcsolatos kérdését.

A Jenner és Kardashian-lányok

November 5-én szörnyű tragédia történt a Texas állambeli Houstonban rendezett Astroworld nevű fesztiválon. Travis Scott koncertjén nyolcan meghaltak, és több százan megsebesültek, miután a közönség soraiban ismeretlen okokból pánik tört ki. Ez volt a fesztivál nyitónapja, amin ott volt Kylie Jenner is, aki éppen Travis-szel közös második babájukat várja, valamint nővérei, Kendall és Khloé. Mindhárman a VIP szektorban ültek és folyamatosan posztoltak a közösségi oldalukra a koncertről – mint később kiderült, még akkor is, amikor a színpad előtt már láthatóan elszabadultak az indulatok. Khloé szexi szelfiket rakosgatott ki, amiket még akkor sem törölt, amikor már a világon mindenki tudta, hogy legalább nyolcan meghaltak. És ugyanígy Kylie is kitett egy olyan videót a sztorijába, amin jól láthatóan egy szirénázó mentőautó halad a tömegben a sérültekért. A celeblányok érthető módon rengeteg támadást kaptak az érzéketlenségükért, és a helyzeten az sem segített, hogy végül hajlandóak voltak eltávolítani ezeket a posztokat. Mivel a koncerten történt tragédiában vélhetően Travis Scottnak is felelőssége van, Kylie az eset óta teljesen elnémult. Az Instagram oldalán november 4-ei az utolsó poszt.

Sajnos elég sok mindenkiben kellett csalódniuk a fanoknak az utóbbi időben:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek