Új ember lett! Ennyire megváltozott Tóth Vera közel 20 év alatt!

Megdöbbentő, mennyit változott az elmúlt két évtizedben!

Új ember lett! Ennyire megváltozott Tóth Vera közel 20 év alatt!

Ha valakit, akkor Tóth Verát egyáltalán nem érte utol az az átok, ami néha lesújt a tehetségkutatók versenyzőire. Az énekesnő ugyanis azóta is töretlenül a hazai zenei élet egyik legkiemelkedőbb alakja, hogy közel 17 évvel ezelőtt, 2004-ben megnyerte a Megasztár legelső szériáját. Vera olyan előadókkal együtt mérette meg magát, mint Gáspár Laci, a nemrég tragikusan elhunyt Kandech Evelyne, Dér Heni vagy Galambos Dorina.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés


A tapolcai születésű énekesnő egyébként Cserháti Zsuzsa „Hamu és gyémánt” című dalának előadásával rabolta el az ország szívét…

2015-ben „Gyémánt” című számával jutott be A Dal elődöntőjébe.

2016-ban az RTL Klub gyermekeknek szóló tehetségmutatójához csatlakozott, hiszen ő lett a Kicsi Óriások Vagányok nevű csapatának „vezetője”.

Tóth Vera

Tóth Vera és a Vagányok (Fotó: RTL Klub Sajtóklub)

Időközben a húga, Tóth Gabi is befutott énekesnőként, akivel többször is felléptek már együtt, például turnéra indultak Geszti Péter zenekarával, a Rapülőkkel.

Tóth Vera

Backstage-moment 2017-ből (Fotó: Instagram/@)tothveraofficial)

2019 novemberében pedig Vera váltotta Tóth Gabit a Sztárban Sztár leszek! zsűrijében, amikor a tesója a babája érkezése miatt visszalépett a szerepétől.

Tóth Vera

Tóth váltja Tóthot (Fotó: TV2 Sajtószoba)

De mára Geszti Péterrel is újra összeértek a szálak, mivel Tóth Vera és Geszti Péter is csatlakozott a jubileumi X-Faktor versenyzőihez az elődöntőben. Míg Geszti Péter Kocsis Paulinával, addig Vera Ferenczi Kamillával duettezett.

Tóth Vera

Tóth Vera (Fotó: Instagram/@)tothveraofficial)

Aki követi Verát, jól tudja, hogy a vendéglátásban, azaz a konyhában is nagyon otthonosan mozog. Ebben természetesen annak is szerepe lehet, hogy párjának, Pauli Zolinak étterme van Palkonyán. Az énekesnő a koronavírus-járvány első hulláma alatt pincérnőként is kipróbálta magát és amiben csak tudott, segített a szerelmének. (Veráék amúgy már több, mint két éve együtt vannak és 2021 tavaszán egy közös bort is piacra dobtak.)

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés

Az itt szerzett tapasztalatinak hála Vera valószínűleg nem sokáig gondolkozott, amikor igent mondott A Konyhafőnök VIP felkérésére, amivel végleg bebizonyította, hogy nem csak a színpadon profi…

Tóth Vera

Tóth Vera a Konyhafőnök VIP-ben 2021 őszén (Fotó: RTL Klub Sajtóklub)

Jöhet még pár virtuális időutazás?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek