Zendaya és Tom Holland után szabadon: Sztárok, akik bebizonyították, nem számít, ha a nő magasabb

Ők az élő példa arra, hogy nem a méret a lényeg!

Zendaya és Tom Holland után szabadon: Sztárok, akik bebizonyították, nem számít, ha a nő magasabb

Nagyjából az egész világ lélegzetvisszafojtva várta, mikor derül ki, hogy Zendaya és Tom Holland tényleg összejöttek a kamerákon túl (is). A sztárpár állítólagos románcáról ugyanis évek óta pletykáltak a lapok és már a kezdetek óta nettó mindenki meg volt győződve arról, hogy tökéletesen passzolnának egymáshoz. Pedig! Zendaya azért jó pár centivel magasabb Pókembernél, azaz Tom Hollandnál. Ez azonban sem a fanokat, sem őket nem zavarja.

„Azért nem olyan a helyzet, hogy az embereknek azt kelljen mondogatniuk: ’Hogyan csókolóztok, srácok? Biztosan nehéz lehet…’” – jelentette ki Tom. A színész amúgy azt mondja, maximum 3-5 cm lehet a különbség közöttük, sóval már a feltételezést is hülyeségnek tartja, hogy ez problémát okozhatna a kapcsolatukban. Zendaya pedig elárulta, az anyukája is magasabb az apukájánál.

Zendaya és Tom Holland

Zendaya és Tom Holland imádnivalóak együtt! (Fotó: Gareth Cattermole/Getty Images)

Már rég elmúltak azok az idők, amikor még erősen élt a köztudatban az az elképzelés, hogy egy nő nem kerekedhet a pasija felé… Elég, ha szétnézel a sztárvilágban: több álompár is bebizonyította, hogy a magasság valóban nem számít. Olyannyira nem, hogy ezek a nők még tűsarkút is szívesen viselnek a partnerük mellett. És mennyire igazuk is van! Jöhet pár híresség, akik köszönik szépen, fantasztikusan boldogok így is együtt?

Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham

Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham

Ha őket nem érdekli a különbség, másokat miért zavarna? (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

A szupermodell több, mint 10 évvel ezelőtt jött össze a nála alacsonyabb színésszel és 2021. augusztusában már a második gyermekük érkezését jelentették be. Ami nagyon nem arra utal, hogy a magasságkülönbség bármit is számítana az esetükben.

Cameron Diaz és Benji Madden

Benji Madden és Cameron Diaz

Cameron Hollywoodnak is hátat fordított, annyira boldog Benji mellett. (Fotó: Donato Sardella/Getty Images)

Cameron Diaz sokáig kereste az Igazit és végül egy olyan pasiban találta meg azt, amire (vagyis akire) senki sem számított volna. Pedig ma már nem kérdés, a Good Charlotte zenekar gitárosa a tökéletes pasi számára – centiméterek ide, vagy oda, 2015 óta házasok és 2020 elején megszületett a kislányuk, Raddix

Sophie Turner és Joe Jonas

Joe Jonas és Sophie Turner

Mi is ilyen imádattal nézünk rájuk (Fotó: Kevin Winter/Getty Images)

Észak királynőjét egyáltalán nem érdekli, hogy magassarkúban legalább 10 centivel többnek tűnik a férjénél (és gyermeke, Willa apjánál)… Mi pedig kevés párost imádunk annyira a sztárvilágban, mint őket!

Nicole Kidman és Keith Urban

Nicole Kidman és Keith Urban

Csak úgy sugárzanak együtt! (Fotó: John Shearer/Getty Images)

A közel 180 centiméteres Nicole az évek során többször is alacsonyabb pasival jött össze: például a 170 centis Tom Cruise-zal. És jelenlegi férje, Keith Urban sem nőtte őt túl…

Még többet szeretnél tudni a sztárokról?

Még több

Sztárhírek