Azért mégiscsak brutál, hogy Khloé Kardashian 14 év alatt mennyit plasztikáztatott

Bár a valóságshow-sztár nem is tagadja, hogy a húsz évad alatt kés alatt feküdt és a botoxot is kipróbálta. Ráadásul éppen a Keeping Up with the Kardashians tehetett az önbizalomhiányáról!

Azért mégiscsak brutál, hogy Khloé Kardashian 14 év alatt mennyit plasztikáztatott

Valószínűleg soha nem fogjuk megtudni, pontosan ki is volt az, aki kiszivárogtatta Kim Kardashian szexvideóját (bár mi továbbra is Kris Jennerre tippelnénk…), az viszont nem is lehet kérdéses, hogy a család éppen ennek a felvételnek köszönhetően került fel a sztárvilág térképére. (Ami természetesen iszonyatosan bizarr…) Ugyanis éppen a pornóbotrány évében indult el a Keeping Up with the Kardashians, tehát az a valóságshow, amiben éjjel-nappal követhettük a família életét. Így lett világszerte ismert Kim húga, Khloé Kardashian is, akit ma már 203 millióan követnek. (Csak viszonyításképpen, a legnépszerűbb tesónak, Kylie Jennernek 289 milliós tábora van…)

Khloé Kardashian

Khloé Kardashian a KUWTK első évadjában Fotó: YouTube)

A KUWTK 2007-ben kezdett forogni, amikor Khloé a huszonharmadik évét taposta és 20 szezonon át futott, vagyis a show-nak hála első kézből követhettük végig a harmadik Kardashian-lány botrányokkal és szívfájdalmakkal teli szerelmi életét. Az például megvan még, hogy az ex férje, Lamar Odom kábítószerfüggő volt és többször is megcsalta a valóságshow-sztárt? Khloé ugyan még 2013-ban beadta a válókeresetet, de végül csak 2016 végén mondták ki a házasságuk végét. (Közben a férfinak volt egy majdnem végzetes túladagolása is egy nevadai bordélyházban, Khloé pedig ennek hatására visszavonta a válókeresetet és segített neki felépülni…)

Khloé Kardashian és Lamar Odom

Khloé Kardashian és Lamar Odom még 2012-ben (Fotó: Jason LaVeris/Getty Images)

Miután hivatalosan is újra szingli lett, Khloé Tristan Thompsonnal kezdett el randizni és alig egy évvel később, 2017 végén bejelentette, gyermeket várnak kosárlabdázó pasijával. Khloé boldogsága sajnos nem tartott sokáig, mivel nem sokkal a bébi születése előtt kiderült, hogy Tristan megcsalta őt… Végül sem a kislányuk, True Thompson, sem a párterápia nem mentette meg a kapcsolatukat, mert a férfi félrelépett Kylie Jenner legjobb barátnőjével, Jordyn Woods-szal is. Khloé 2019-ben szakított a gyermeke apjával és egészen 2020 nyaráig tartotta is magát ehhez a döntéséhez, amikor is adott még egy esélyt a kosarasnak. De 2021 júniusában újra elváltak az útjaik. És van még valami, ami éppen ekkor ért a végéhez: méghozzá a Keeping Up with the Kardashians, aminek pontosan ebben a hónapban került adásba a huszadik, záró évadja.

Khloé Kardashian és Tristan Thompson

Khloé Kardashian és Tristan Thompson 2018-ban, amikor még minden oké volt közöttük… (Fotó: Jerritt Clark/Getty Images)

Szóval Khloé elég mozgalmas, olykor fájdalmas éveket tudhat a háta mögött, pedig még a felét sem írtuk le a vele történteknek. Azt viszont könnyebben össze tudjuk foglalni neked, mennyit is változott pontosan a szezonok alatt. Például: kifejezetten nem szórakoztató fun fact, hogy Khloé-t éppen a műsor tette önbizalom hiányossá. „Érdekes módon show előtt voltam nagyon magabiztos” – vallotta be egy interjújában. De, amikor elkezdték sértegetni a külsője miatt, megkérdőjelezte a korábbi érzéseit. És az sem segített a helyzeten, hogy úgy érezte, a nővérei különlegesebb bánásmódban részesülnek. „Ekkor lettem kemény magammal szemben.” A plasztikai beavatkozások mellett frizurát és hajszínt is sokat váltott. Csekkold Khloé stílus-evolúcióját!

@dashcity

Khloé each season of kuwtk #khloekardashian #fyp

♬ bad romance – favsoundds

És csak nyomatékosításképpen: egészen pontosan ENNYIVEL más emberként zárta élete egyik legfontosabb fejezetét, a Keeping Up with the Kardashians forgatását…

Khloé Kardashian

Akkor és most: Khloé Kardashian 2007-ben és 2021-ben (Fotó: Alberto E. Rodriguez, SHEIN X 100K Challenge 2021/Getty Images)

Van még mit mesélnünk a sztárokról:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek