Kíváncsi vagy, hogyan szilveszterezik a királyi család? Sokkal átlagosabban, mint gondolnád

Nincs hajnalig tartó parti és lerészegedés… A királyi család meglepően visszafogottan fogja várni az újévet.

Kíváncsi vagy, hogyan szilveszterezik a királyi család? Sokkal átlagosabban, mint gondolnád

Bár a koronavírus miatt tavaly leginkább csak Zoom-on tartották egymással a kapcsolatot az ünnepek alatt, ha minden jól megy, az ide karácsonyt már mindannyian a hagyományok szerint tölthetik Sandringhamben. És hogy mi lesz a programjuk december 31-én éjfélkor? Meg fogsz lepődni… 

A királynő

A királynőnek és Fülöp hercegnek éveken át megvolt a hagyományos szilveszteri programja: a Sandringhamben tartott családi karácsony után, miután Vilmosék és Károlyék hazamentek, mindig áthívták magukhoz a barátaikat, akik aztán egészen újévig náluk is maradtak. A program általában fácánlövészet volt, vagy éppen társasjátékozás, majd január elsején közösen elmentek a templomba misére. De a királynő az év első napját szívesen töltötte lovaglással is. Ez lesz az első év, hogy Erzsébetnek Fülöp nélkül kell töltenie az ünnepeket… Nem tudni még, hogy idén mit fog csinálni a királynő. 

Vilmos és Katalin 

Ha a vírushelyzet engedi, Vilmos és Katalin, valamint a gyerekek is Sandringhamben töltik a karácsonyt a királynővel. És mivel a karácsonykor Vilmos családjánál vannak, az szilvesztert általában a Middletonékkal szokták tölteni, az angliai Berkshire-ben. Idén a covid miatt valószínűleg csak visszafogottan fognak bulizni, de a korábbi években a Middleton család nagyon is híres volt a fergetes szilveszteri bulijairól. Egyszer például felállítottak egy százfős sátrat, és rendeztek egy igazi téli csodaország témájú szilveszteri partit. 

Harry herceg és Meghan 

Tavaly a koronavírus miatt Harryék nem tudtak Angliába utazni az ünnepekre, így hát a szilvesztert is Kaliforniában töltötték a kisfiúkkal, Archie-val. A menetrend valószínűleg idén is hasonló lesz, annyi különbséggel, hogy most már a kislányuk, Lilibet is velük lesz. Érdekesség, hogy a gyerekek születése előtt Harry és Meghan igazi partiarcok voltak… 2017-ben például a francia Riviérán buliztak Albert monacói herceg és felesége, Charlene hercegné társaságában. 

Károly herceg és Kamilla 

Miután az ünnepi időszakot ők is a királynővel töltik, szilveszterkor a pár általában a Skót Felföld vadonja felé veszi az irányt, és a királynő Balmoral birtokán található ingatlanban, Birkhallban várják az újévet. 

Beatrix és Eugénia hercegnő

A hercegnők általában szívesen menekülnek el paradicsomi helyekre, ha a királyi karácsony véget ért. 2011-ben Verbierben buliztak Harry herceggel, de az esetek többségében inkább egzotikus szigeteken élvezték a napsütést. Ezt idén könnyen felülírhatja, hogy most már mindketten anyukák, így arra is gondolniuk kell, hogy olyan helyre menjenek, ahol a gyerekek is jól érzik magukat.

via

Ha hozzájuk hasonlóan te is otthon bekuckózva töltöd a szilvesztert:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek