9 híresség, akit 2021-ben vesztettünk el

Az idei évben ismét kimondottan sok híresség távozott az élők sorából. Cikkünkben nekik állítunk emléket!

9 híresség, akit 2021-ben vesztettünk el

A 2021-es évet sem úszhattuk meg komoly veszteségek nélkül, ezt bizonyítja az is, hogy idén megint nagyon sok hírességtől kellett örökre búcsút vennünk. Ebben a cikkben rájuk emlékezünk!

Kevin Clark

Ha imádtad a Rocksulit, biztosan emlékszel az ultramenő dobos kissrácra… Sajnos az őt alakító Kevin Clarkot biciklizés közben elütötte egy autó. A 33 éves zenészt azonnal kórházba szállították, de sajnos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már az orvosok sem tudtak segíteni rajta. 

Kevin Clark

Fotó: Getty Images/George Pimentel

Willie Garson

A Szex és New York Stanfordja, Willie Garson még feltűnt az And Just Like That forgatási fotóin, de sajnos a premiert nem érhette meg. A színész évek óta rákkal küzdött, fia, akit 2009-ben fogadott örökbe nagyon meghatóan búcsúzott tőle.

Willie Garson

Fotó: Getty Images/James Devaney

Michael K. Williams

A Drót sztárja, Michael K. Williams 54 évesen hunyt el idén szeptemberben, halálának oka heroin túladagolás volt a hatóságok szerint. A színészt éjjel kettő körül egyedül, magatehetetlen állapotban találták meg a nappalijában, a kiérkező mentők már nem tehettek érte semmit.

Michael K. Williams

Fotó: Getty Images/Michael Loccisano

Sarah Harding

A Girls Aloud mindössze 39 éves énekesnője, Sarah Harding nagyon sokáig küzdött mellrákkal, ám sajnos végül legyőzte a betegség. A szomorú hírt az anyukája jelentette be az Instagram-oldalán, azt írta Sarah csendben és békésen ment el.

Sarah Harding

Fotó: Getty Images/HKGC

Helen McCrory

Helen McCrory szerepelt A királynő és a Különleges kapcsolat című filmekben, sokan mégis a Harry Potterből ismerik, ebben ugyanis ő alakította Narcissa Malfoyt. A színésznő rákban hunyt el idén áprilisban, Londonban. Férje, két gyermeke és sok-sok rajongója azóta is gyászolja.

Helen McCrory

Fotó: Getty Images/Karwai Tang

Fülöp herceg

II. Erzsébet királynő férje, Fülöp herceg mindössze 2 hónappal a 100. születésnapja előtt hunyt el. A herceg jóformán egész életét felesége, a brit királynő mellett élte le, akivel már nagyon fiatalon egymásba szerettek. Négy gyerekük született, Károly, Anna, András és Eduárd.

Fülöp herceg

Fotó: Getty Images/Chris Jackson

DMX

Az 50 éves rapper, DMX még április elején került kórházba drogtúladagolás miatt. Sajnos kómába esett, az orvosok nem tudtak segíteni rajta, néhány nappal később elhunyt. A családja szerint bátor ember volt, aki élete utolsó pillanatáig harcolt a felépüléséért.

DMX

Getty Images/Stephen Lovekin

Christopher Plummer

A felejthetetlen Christopher Plummer nagyon szép kort ért meg, február 5-én, 91 éves korában érte a halál. Menedzsere közleménye szerint a sztárt mindenki nagyra becsülte és nagyon szerette, soha nem fogják elfeledni őt.

Christopher Plummer

Fotó: Getty Images/Frazer Harrison

Larry King

A legendás tévés, Larry King január 23-án hunyt el, 87 évesen. Hatodik felesége először azt nyilatkozta, a híresség halálát a koronavírus okozta. Kingről tudni lehetett, hogy többszörös ráktúlélő, így halálában valószínűleg közrejátszott gyenge egészségi állapota.

Larry King

Fotó: Getty Images/Roy Rochlin

Forrás: pagesix.com

További cikkeket olvasnál sztáros témában? Ezeket is neked ajánljuk:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek