Ezek voltak az év legváratlanabb és legfájdalmasabb celebszakításai

Róluk senki nem hitte volna, hogy véget fog érni a kapcsolatuk, pedig éppen így történt. Te melyik párt sajnálod a legjobban?

Ezek voltak az év legváratlanabb és legfájdalmasabb celebszakításai

Az alábbi sztárpárokról nagyon sokan azt hitték, talán örökre együtt maradnak és egymás mellett öregszenek majd meg. A rajongók legnagyobb döbbenetére azonban nem így történt, sajnos ők végül a szakítás mellett döntöttek!

Kim Kardashian és Kanye West

Nagyon sokáig Kim Kardashian és Kanye West volt Hollywood egyik legmenőbb álompárja. Még 2014-ben mondták ki a boldogító igent, házasságuk alatt négy gyerekük született. North, Saint, Chicago és Psalm. A celebek királynője, Kim idén februárban adta be a válási papírokat, de már előtte is lehetett hallani, hogy gondjaik vannak.

via GIPHY

Camila Cabello és Shawn Mendes

A rajongók teljesen odáig voltak, amikor annak idején kiderült, a Senorita című szám előadói, Shawn Mendes és Camila Cabello összejöttek. Mindenki látta, mennyire erős szerelem van köztük, ezért volt annyira durva, amikor idén novemberben egy közleményben tudatták, szakítottak. Ebben egyébként azt írták, továbbra is legjobb barátok maradnak.

via GIPHY

Zayn Malik és Gigi Hadid

Zayn Malik és Gigi Hadid kapcsolata sosem volt fenékig tejfel, 2020 elején azonban újrakezdték, még egy közös kislányuk is született, Khai. A sztárpár azonban nem bírta sokáig együtt, október végén jelentették be, szakítottak egymással. Állítólag ebben nagy szerepe volt Yolanda Hadidnak, Gigi anyukájának, aki nagyon nem jött ki Zaynnel.

via GIPHY 

Elon Musk és Grimes

Elon Musk és az énekesnő Grimes három évvel ezelőtt jöttek össze, furcsa páros voltak, de úgy tűnt, passzolnak egymáshoz. Tavaly született meg kisfiuk, X Æ A-Xii, akinek nevéről heteken át cikkezett a sajtó. 2021. szeptember 24-én a pár bejelentette a szakításukat.

via GIPHY

Jason Derulo és Jena Frumes

Jason Derulo csak tavaly jött össze Jena Frumes-szal, akitől idén kisfia született. Bár úgy tűnt, nagyon szeretik egymást, sajnos pillanatok alatt hűlt ki az a bizonyos láng. Szeptember 23-án Derulo egy közleménnyel sokkolta a fanokat, amiben megírta, szakítottak gyermeke anyjával.

via GIPHY 

Bill Gates és Melinda Gates

Május 3-án a Twitteren jelent meg az a közlemény, amiből kiderült, Bill Gates 27 évnyi házasság után válik feleségétől, Melinda Gates-től. Bár a szöveg szerint jó viszonyban maradtak a szakítás után, mégis arról szóltak a pletykák, hogy volt egy harmadik fél, akivel Bill rendszeresen találkozgatott.

via GIPHY 

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez

Évekig úgy tűnt Jennifer Lopez boldogabb nem is lehetne a baseball-játékos Alex Rodriguez mellett, aki a kezét is megkérte, és akivel az esküvőjét tervezte. 2020-ban a koronavírus miatt elmaradt a lagzi, majd J.Lo váratlanul szakított a pasival. Szerencsére nem kellett sokáig várnia, a szerelem egy régi barátja, Ben Affleck képében kopogtatott az ajtón, és azóta is nagyon jól megvannak.

via GIPHY 

Forrás: usmagazine.com

Nem elég a sztárhírekből? Akkor KATT tovább:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek