Észrevetted, hogy ezekről a gigasztárokról szinte egyáltalán nem hallottunk idén?

Te mikor láttad utoljára mozifilmben Zac Efront? És Dakota Fanninget a vörös szőnyegen? Vajon hova tűnhettek a következő hírességek?

Észrevetted, hogy ezekről a gigasztárokról szinte egyáltalán nem hallottunk idén?

Korábban velük voltak tele a bulvárlapok, a sikereiktől volt hangos a média, de mintha az alábbi sztárok 2021-ben teljesen felszívódtak volna. Se a magánéletükről, se a munkájukról nem tudtunk meg sok mindent, és a vörös szőnyeges eseményekről is távol tartották magukat. 

Zac Efron 

2020-ban jelent meg netflixes dokusorozata a Zac Efronnal a Föld körül címmel, ám azóta nem sokat hallani róla. Sőt, utoljára mozifilmben 2019-ben láthattuk, amikor is a sorozatgyilkos Ted Bundy szerepébe bújt. Az utóbbi időben annyit lehetett Zacról hallani, hogy Ausztráliában van, és hogy valamiért úgy döntött, hogy szétplasztikáztatja a korábbi sármos, kisfiús arcát. A meglepő új megjelenéséről még idén év elején osztott meg egy képet az Instáján, amit látva az egész interneten kiborult. Talán ez lehet az oka annak, hogy a színész idén inkább hanyagolta a nyilvános szereplést… 

Dakota Fanning 

Dakotának is 2020-ban jött ki utoljára filmje, azóta pedig szó szerint kámforrá vált. Nem volt ott egy nagy vörös szőnyeges eseményen sem, és bár Instája ugyan van, oda sem posztol túl aktívan. Általában csak random hétköznapi dolgokat oszt meg a követőivel. Csak reménykedhetünk benne, hogy a szélcsend azt jelenti, hogy jelenleg valami igazán nagy dobásra készül. 

Cameron Diaz 

Oké, Cameron már pár éve visszavonult a filmezéstől, de még utána egy jó ideig rendszeresen írtak róla a lapok. Tavaly például mindenki azt leste, mikor csöpögtet újabb és újabb infót a 2019 decemberében született kislányáról, Radixról, és ugyanígy 2020-ban indította el a saját organikus bormárkáját is. És hogy 2021-ben mi történt vele? Arról fogalmunk sincs. 

Liam Hemsworth 

Liam és Miley válása 2020 elején lett hivatalos, ami után az egész világ azt leste, vajon merre indul tovább a két ex útja. Az érdeklődés azonban 2021-re mintha teljesen kifújt volna, de ezzel együtt Liam karrierje is pihenő pályára került: utoljára a 2020-as Arkansas című krimiben és a Most Dangerous Game című akciósorozatban szerepelt. Ebben az évben se a képernyőn, se a vörös szőnyegen nem láthattuk. 

Emma Watson 

Emma Watsont nevezhetnénk a nagy visszatérőnek is, ugyanis 2020 júliusa után idén októberben jelent meg először a nyilvánosság előtt. Az elmúlt években Emma teljesen hátat fordított Hollywoodnak, visszavonult a színjátszástól, és még az Instáját is hibernálta több mint egy éven keresztül. Utoljára a 2019-es Kisasszonyok filmben láthattad, a koronavírus sújtotta 2020-at ő is a négyfal között vészelte át, és 2021 nagy részét is a nyilvánosságtól elzárva töltötte. Az első megjelenése az októberi Earthshot Prize díjkiosztón volt, jövőre pedig újra láthatjuk majd a jubileumi Harry Potter-műsorban. 

Az év legnagyobb sztárdobásai:

Még több

Sztárhírek