6 újonc, akire érdemes lesz figyelned idén

Timothée Chalamet jobb, ha összekapja magát! Mutatjuk kik azok a feltörekvő tehetséges, akik készen állnak a trónfosztásra!

6 újonc, akire érdemes lesz figyelned idén

Bár a legtöbbjük már jó ideje jelen van a zene- és filmiparban, eddig még nem kaptak igazi lehetőséget a bizonyításra. Ez azonban 2022-ben végre megváltozik: készülj fel, mutatjuk kik lesznek ebben az évben a vadiúj kedvenceid! 

Olivia Cooke 

A 27 éves Oliviát már rengeteg filmben és sorozatban láthattad, de az igazi áttörés számára egészen mostanáig váratott magára. Szerepelt a Bates Motel című sorozatban, a 2015-ös Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni című moziban, vagy éppen a 2014-es Az elnémultak című horrorban. És hogy miért lesz számára 2022 igazán érdekes? Mert végre képernyőre fog kerülni a Trónok harca előzménysorozata, a Sárkányok háza, amiben ő fogja az egyik főszereplőt, Lady Alicent Hightower karakterét alakítani. Biztosak vagyunk benne, hogy a műsornak köszönhetően az egész világ örökre megjegyzi majd Olivia nevét! 

via GIPHY

Julia Garner 

A szintén 27 éves Julia 2017 óta szerepel a Netflix Ozark című bűnügyi sorozatában, az alakítását pedig már a kritikusok is elismerték egy Primetime Emmy-díjjal a legjobb női mellékszereplő kategóriájába. Most már csak arra lenne szükség, hogy a nagyközönség is jobban megismerje a tehetségét… Erre pedig meg is lesz a lehetősége, jövőre kerül ugyanis képernyőre a Netflix egyik nagyon várós sorozata Inventing Anna – Az örökösnő álarca mögött címmel, amiben Julia fogja a címszereplőt játszani. 

via GIPHY 

Finn Wolfhard 

Finnt gyerekszínészként ismerte meg a világ a Stranger Things sorozat főszereplőjeként. Az utóbbi években azonban gyerekből helyes tinivé cseperedett, és a 18 éves Finn egyre jobban bontogatni kezdte szárnyait. Szerepelt az idén mozikba került Szellemirtók: Az örökség című filmre, és jövőre kijön egy újabb nagy dobása: Julianne Moore mellett ő lesz a főszereplője a When You Finish Saving the World című drámának, aminek egyébként Emma Stone az egyik producere, és Jesse Eisenberg a rendezője. 

via GIPHY

Iman Vellani 

A 19 éves kanadai Iman Vellani egészen idáig egyáltalán nem szerepelt a filmvásznon – ez azonban 2022-ben drasztikusan meg fog változni! Ő fogja ugyanis alakítani Ms. Marvelt a Disney+-on hamarosan debütáló Marvel-minisorozatban. Érdekesség, hogy Ms. Marvel nemcsak azért lesz különleges, mert tovább erősíti a szuperhősök női szekcióját, hanem azért is, mert ő lesz a Marvel Univerzumának első muszlim tinije, akinek szuperképességei vannak. Hatalmas dobás lesz ez Imani számára, és biztosak vagyunk benne, hogy egyre többször fogjuk a következő években hallani a nevét. 

via GIPHY 

Austin Butler 

A 30 éves Austin többek között Harry Stylest is maga mögé utasította, így nyerte el Baz Luhrman készülő Elvis Presley filmjének a címszerepét! Austin is rengeteg filmben játszott már az elmúlt években, de a jelentősebb szerepek eddig még elkerülték: feltűnt például a Volt egyszer egy… Hollywoodban, A holtak nem halnak meg és a Zöld Íjász című filmekben. De 2022 nem csak az Elvis-film miatt lesz számára jelentős! Tom Hanks és Steven Spielberg készülő Masters of the Air című világháborús sorozatának is ő fogja játszani az egyik főszerepét. 

via GIPHY 

Maisie Peters 

Ha Ed Sheeran kiadója köt veled szerződést, az bizony azt jelenti, hogy óriási lehetőséget látnak benned… Pont ez történt Maisie Peters-szel, aki idén robbant be a zeneiparba, azután, hogy Youtube-on egyre nagyobb siketeket tudott elérni. A bemutatkozó lemeze augusztusban jelent meg You Signed Up For This címmel, és rögtön a második helyen debütált a brit toplistákon. Ha pedig ez nem lenne elég, Maisie írja a filmzenéjét az AppleTv+-on jövőre megjelenő Próbálkozások című sorozat második évadjához. Innen csak felfelé vezethet tovább az út! 

via GIPHY

Magyar vonatkozásban pedig őket érdemes követned:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek