Miben láthatod még A nagy pénzrablás színészeit? Most kiderül!

A kedvenc sorozatod ugyan véget ért, a szereplőktől viszont nem kell végleg elbúcsúznod. Ha nehezen megy az elszakadás, mutatjuk azokat a filmeket és sorozatokat, amikben A nagy pénzrablás színészeit újra megnézheted!

Miben láthatod még A nagy pénzrablás színészeit? Most kiderül!

Amennyire vártuk már A nagy pénzrablás 5. évadának befejező részeit, annyira fáj most, hogy végleg búcsút kellett intenünk kedvenc csapatunknak… Ha te is így érzel, akkor a következő válogatásért szuper hálás leszel! Összegyűjtöttük, hogy melyek azok a filmek és sorozatok, amikben a kedvenc szereplőidet viszontláthatod. 

Alvaro Morte – Professzor 

Most, hogy az egész világ megismerte a nevét, borítékolható, hogy Alvaro jobbnál jobb szerepeket fog kapni. Ezen az úton pedig már el is indult, Rosamund Pike mellett ugyanis ő is szerepet kapott az Amazon Prime 2021-ben indult Az Idő kereke című sorozatában. De, ha ez nem lenne elég, egy 2018-as Netflix-filmben, a Káprázatban is megnézheted, amiben a főszereplő férjét alakítja. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Álvaro Morte (@alvaromorte) által megosztott bejegyzés

 

Miguel Herran – Rio 

A nagy pénzrablás mellett Miguelt mindenképpen érdemes megnézned a Netflix Elite című tini sorozatában, amiben Christian Varela karakterét alakította kilenc epizód erejéig. Emellett láthatod még a szintén Netflixen elérhető, Az égre törő című spanyol thrillerben. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Miguel Herrán (@miguel.g.herran) által megosztott bejegyzés

 

Úrsula Corbero – Tokió

Úrsula Spanyolországban már nagyon elismert színésznőnek számít, és az utóbbi években egyre több nemzetközi produkcióban is szerepet kapott. Ő alakította például a Bárónőt a 2021-ben megjelent Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetek című filmben, és a Guy Ritchie klasszikus filmjéből készített 2017-es Blöff (Snatch) című sorozatban is szerepelt. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Úrsula Corberó 🐣 (@ursulolita) által megosztott bejegyzés

 

Pedro Alonso – Berlin 

Jó hír, hogy Berlintől nem kell végleg búcsút venned! A Netflix ugyanis bejelentette, hogy már készítik A nagy pénzrablás spin-offját, ami kifejezetten Berlin karaktere köré fog épülni. De addig is, amíg a munkálatok nagy erővel folynak, ne hagyd ki a Pedro főszereplésével készült, 2019-es A mocsár csöndje című filmet! A mozi szintén elérhető a Netflixen! 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Pedro Alonso (@pedroalonsoochoro) által megosztott bejegyzés

 

Alba Flores – Nairobi 

Alba jelenleg is éppen egy vadiúj Netflix-sorozaton dolgozik – bár bemutató dátumot még nem tudni, a Sagrada familia címet viselő shownak ő lesz az egyik főszereplője. Amíg erre a sorozatra vársz, feltétlenül nézd meg a Bebörtönözve című sorozatot, ami a jól ismert Orange is the new Black spanyol változata, és amiben Alba játssza az egyik főszerepet. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Alba Flores (@albafloresoficial) által megosztott bejegyzés

Ha ezekről lemaradtál 2021-ben, akkor pótold!

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek