Nagyon meredek, miért volt hajlandó fizetni Ben Affleck

Miután 150 millió dollárra, vagyis kb. 43 milliárd forintra saccolják Ben Affleck vagyonát, igazán belefér azért fizetni, hogy valaki összeszedje helyette a kutyái piszkát.

Nagyon meredek, miért volt hajlandó fizetni Ben Affleck

Ha A-listás hollywoodi sztár vagy 20 millió dolláros – gyakorlatilag – kastéllyal, akkor egy sor olyan kiadást is megengedhetsz magadnak, ami halandóként fel sem merülne benned. Például, hogy komplett céget fogadj fel azért, hogy összeszedjék a kutyaka@kit az udvarodról, ahogy azt Ben Affleck is tette, aki úgy döntött, ehhez a teljesen hétköznapi művelethez már túlságosan is nagy legenda.

A színész kaliforniai otthona előtt még múlt szerdán szúrták ki a POOP 911 nevű vállalkozás nem kifejezetten diszkrét, sárga autóját. Igen, tudjuk, hogy már maga a név is nagyon meredek, hát még a tény, hogy a szolgáltatás nem csak a Los Angeles-i elit kedvéért jött létre: egészen pontosan az Egyesült Államok 30 államának 60 városában elérhető el. És most hagyunk némi időt, hogy megemészd mindezt.

Fotó: Getty Images /BG004/Bauer-Griffin/GC Images

FYI: Ezt a 2020-ban készült fotót azért szeretnénk itthagyni bizonyítékként és persze megnyugtatásul, hogy egy szimpla séta után azért neki sem derogál, hogy maga szedje össze kedvencei alkotásait. 

Forrás: radaronline.com

Ha már Ben Affleknél tartunk:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek