Kiderült Katalin hercegné 3 legfontosabb szabálya

Kevésbé szigorúbb és merevebb, mint azt gondolnád, cserébe viszont Katalin hercegné nagyon következetes, ha családról van szó.

Kiderült Katalin hercegné 3 legfontosabb szabálya

Erzsébet királynő kényszerpihenője óta egyre több feladatot kap Katalin hercegné, aki elfoglaltságai és kötelezettségei ellenére is mindennél fontosabbnak tartja gyerekei nevelését és családi életét. Hogy mi is pontosan a hercegné 3 legfontosabb és legmeghatározóbb szabálya, arról egy bennfentes mesélt a People magazinnak.

És nem, ezeknek semmi köze nincs a tanuláshoz vagy az etiketthez, sőt: Katalin hercegné családi életére vonatkozó szabályai sokkal szimpatikusabbak és lazábbak, mint gondolnád.

Helló, természet!

Katalin nem csak a nyilvánosság előtt promózza a szabadban való időtöltést, hanem anyaként is fontos szerepet tulajdonít neki, hogy a gyerekeivel minél többet lazuljanak a természetben. A hercegné egyébként tavaly az egyik podcast adásban el is árulta, hogy mindennél jobban szereti, amikor vidéken lehet a családjával, és „mind piszkosak vagyunk.”

Fun, fun, fun

A különböző rendezvényeken és nyilvános eseményeken talán kifogástalan a megjelenése és a viselkedése, a privát életében viszont sokkal lazább. Katalin és Vilmos életében alap, hogy fára másznak a gyerekekkel, mályvacukrot sütögetnek együtt, ahogy az a pár 10. házassági évfordulója apropóján készült, Will Warr által rögzített felvételen is látszik, amit még 2020 őszén forgattak Norfolkban. 

Csak lazán

Leendő uralkodóként nem is gondolnád, mennyire törekszik rá a pár, hogy a lehető legátlagosabban töltsék a hétköznapokat. „Katalin szeret normális életet élni” – árulta el a lapnak a forrás. És igen, ennek az is a része, hogy Vilmos és Katalin esténként együtt gin tonicoznak, miután mindhárom gyerek elaludt. 

Ha mindennél jobban érdekelnek a királyi család hétköznapjai:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek