Kórházban töltötte a szilvesztert a Riverdale színésze, KJ Apa

KJ Apa és szerelme nem egészen úgy zárták és indították az évet, ahogy azt tervezték, miután kénytelenek voltak kórházban ünnepelni.

Kórházban töltötte a szilvesztert a Riverdale színésze, KJ Apa

Mielőtt még azt gondolnád, hogy újabb Riverdale baby van a láthatáron, előre szólunk: nem, KJ Apa és szerelme, Clara Berry nem azért töltötték kórházban a szilvesztert és az év első napját, mert úton lenne egy új családtag, és esetleg probléma adódott volna a kicsivel. És ezt maga a színész erősítette meg, aki, hogy jó előre tisztázza a dolgokat, a kommentszekcióban közölte a rajongókkal, hogy:

„Nem várunk újabb babát…még”

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

KJ Apa (@kjapa) által megosztott bejegyzés

 

Azt viszont már nem kötötte követői orrára, mi a probléma, és bár a Six Page felkereste a pár sajtósát, az sem adott magyarázatot a fotóra. 

KJ Apa és Clara Berry első közös gyermeke egyébként szeptember 23-án született, amiről akkor a gyönyörű modell be is számolt  az Instán egy édes posztban:

„Szeptember 23-án megszületett Sasha Vai Keneti Apa. Maga a tökéltes tökéletesség. Én vagyok a legszerencsésebb, hogy az életemben most két férfi van, akik betöltik a szívemet ezzel a kozmikus, óriási hatalmas szeretettel.”

Kerülj képbe a hétvége sztárhíreivel:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek