Rúzsa Magdi megható fotóval jelentkezett be a kórházból

Terhességének 30. hetében jár Rúzsa Magdi, amiről egy fantasztikus fotóval emlékezett meg – és persze kívánt sikerekben gazdag 2022-t.

Rúzsa Magdi megható fotóval jelentkezett be a kórházból

Rúzsa Magdi hármasikresnek híre garantáltan az egyik legfantasztikusabb dolog volt, ami 2021-ben történt a hazai sztárvilágban. Az énekesnő ráadásul kifejezetten jól viselte terhességét az első néhány hétben: energikusnak érezte magát, orvosai tanácsára viszont nem tette ki magát extra megterhelésnek. A karácsonyt azonban Magdi már a kórházban töltötte, amitől – ahogy azt egy korábbi interjúban elárulta – kifejezetten tartott.

Most, a 30. héten egy jó hangulatú, és kifejezetten megható fotóval köszönt be az énekesnő, és kívánt boldog 2022-t követőinek, ami alapján úgy tűnik, maximálisan jól viseli a kényszerpihenőt.  

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Rúzsa Magdolna (@ruzsamagdolna) által megosztott bejegyzés

 

„Búék mindenkinek! Boldogan előre!”

Mutatjuk, mi történt az év első hétvégéjén:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek