Sztárok, akiknek nem tökéletes a mosolyuk, de tökéletesen kibékültek ezzel

Összegyűjtöttük, kik azok a gyönyörű hollywoodi hírességek, akiknek papíron nem tökéletes a mosolyuk. Nézd meg, milyen tökéletessé tette őket egy kis tökéletlenség!

Sztárok, akiknek nem tökéletes a mosolyuk, de tökéletesen kibékültek ezzel

A filterek és a tökéletesre szabott Kardashianok korában jó néha nyomokban a valósággal is találkozni Hollywoodban. Bár a sztárok közül sokan a lehető legtöbb apró hibát kijavíttatják a legprofibb szakemberekkel, vannak olyanok, akik bátran felvállalják önmagukat már évtizedek óta, tökéletes vagy tökéletlen mosoly ide vagy oda. 

Vanessa Paradis

A gyönyörű francia modell, színésznő és énekesnő, aki nem mellesleg Johnny Depp gyerekeinek anyja is, Vanessa Paradis, egész életében büszkén vállalta, hogy van egy hatalmas rés van a fogai között. Ő úgy gondol erre, mint egy szexepilre, ami igazán különlegessé teszi őt. És milyen igaza van!

Fotó: Getty Images/ Stephane Cardinale – Corbis

Anna Paquin

A True Blood című vámpírsorozat színésznője, Anna Paquin Vanessához hasonlóan simán vállalja, hogy van egy kis nyári szünet a fogai között. A sztár, aki 11 évesen, a Zongoralecke című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjat kapott, semmi pénzért nem csináltatná meg a fogait.

Fotó: Getty Images/Steve Granitz

Kirsten Dunst

Talán nem is gondoltad volna, de Kirsten Dunst mosolyát már rengeteg kritika érte az évtizedek során. A színésznő ajkai ugyanis annyira nem teltek, így mosolygás közben szinte teljesen kilátszik az ínye. Bár ez egy nagyon gyakori jelenség, akadtak a múltban olyan rendezők, akik ezért nem akartak együtt dolgozni vele. Kirtsen azonban nem foglalkozik ezekkel a véleményekkel, bőven ellátják így is jobbnál jobb szerepekkel!

Fotó: Getty Images/Dave J Hogan

Madonna

Madonna már a nyolcvanas években is azzal hódított, hogy van egy jókora rés a fogai között, és ebből egyáltalán nem csinál problémát! A szexszimbólum sokaknak éppen ezért lett nagy kedvence, mosolya annyira jellegzetes, hogy senki nem felejti el, aki egyszer látta. A most 63 éves popistennő a mai napig büszke különleges fogsorára.

Fotó: Getty Images/Ron Galella

Kate Moss

Kate Moss a világ egyik leghíresebb és legfoglalkoztatottabb szupermodellje, akit többek között különleges arcvonásai és az átlagosnál kicsit nagyobb front fogai miatt szeretnek olyan sokan. Utóbbiak miatt különlegesen szexis a mosolya, nem véletlen, hogy annak idején Johnny Deppet is elcsábította vele. 

Fotó: Getty Images/Dominik Bindl

Sosem elég a hollywoodi sztárokból? Akkor folytasd az olvasgatást:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek