Ha nem készülnek el ezek a borzalmas filmek, sosem szeretnek egymásba a következő sztárok

Tudtad, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck is egy elképesztően rosszul sikerült filmnek köszönheti a kapcsolatát? Legalábbis az elsőt…

Ha nem készülnek el ezek a borzalmas filmek, sosem szeretnek egymásba a következő sztárok

A kritikusok és a nézők is utálták az alábbi filmeket, de a főszereplők valószínűleg még így sem bánják, hogy szerepeltek bennük. Ezek a filmek hozták ugyanis el az igazi szerelmet az életükbe…

Zöld Lámpás

Ryan Reynolds kétségkívül egyik legborzalmasabb filmje – ha nem a legborzalmasabb – a Zöld Lámpás. A mozi 200 millió dollárból készült, a konyhára viszont alig hozott valamit – és  a Rotten Tomatoes kritikai oldalon is mindössze 26 százalékra értékelték. Egy szó mint száz, a Zöld Lámpás egy borzalmasan rossz film. Blake Lively és Ryan Reynolds mégis hálás lehet azért, hogy elkészült, mivel ennek a filmnek a forgatásán ismerkedtek meg egymással. A forgatás után néhány hónappal már túl is estek az első randin, 2012-ben összeházasodtak, a többi pedig már történelem.

Csípem a családod

A Csípem a családod egy 2011-es független mozi, ami nem hagyott túl nagy nyomot a filmtörténelemben. Mindössze 300 ezer dolláros bevételt hozott, és 31 százalékot kapott a kritikusoktól. Egy pozitív hozadéka mégis csak lett a filmnek: itt ismerkedett meg egymással Adam Brody és Leighton Meester, akik 2013 elején randizni kezdtek, majd 2014-ben összeházasodtak. A párnak ma már két gyereke is van.

Gengszter románc

A 2000-es évek legikonikusabb párja is egy borzalmas film forgatásán habarodott egymásba. A Gengszter románc 54 millió dolláros költségvetésből készült, amiből mindössze 6 millió dollárt hozott be az amerikai mozikban. A Time annak idején a mozitörténelem egyik legnagyobb bukásának nevezte a filmet. A kritikusok is mindössze 6 százalékot adtak neki, és azt is kiemelték, hogy a szereplők között egyáltalán nem volt kémia… Nos, lehet, hogy a filmvásznon nem illetek egymáshoz, a valóságban azonban csak úgy izzott köztük a levegő: igen, Jennifer Lopezről és Ben Affleckről van szó. 2002-ben kezdtek randizni, ugyanabban az évben eljegyezték egymást, végül 2004-ben előbb az esküvőt fújták le, majd szakítottak. A rajongók legnagyobb örömére azonban majd’ 20 év után idén újjáéledt a szerelmük.

Álmok otthona

Az Álmok otthona című film is nevetségesen alacsony értékelést kapott a kritikusoktól: mindössze 6 százalékon áll, és a mozipénztáraknál is hatalmasat hasalt. Daniel Craig és Rachel Weisz azonban még így is jól jött ki a dologból: bár már korábban is ismerték egymást, a románc a forgatás alatt született. Mire a filmet bemutatták, ők már javában házasok is voltak. 

Midnight in the Switchgrass

A 2020-as év legmenőbb párja is egy kifejezetten béna film forgatásán ismerkedett meg egymással: Megan Fox és Machine Gun Kelly az idén mozikba került Midnight in the Switchgrass című filmben dolgozott együtt. A mozi 15 millió dollárból készült, de csak 229 ezret hozott konyhára. Nem sokkal a forgatás befejezte után a pár randizni kezdett, és a mai napig együtt vannak.

Megleptünk? Akkor csak figyelj:

Még több

Sztárhírek