Óriási bakit szúrtak ki a fanok a Harry Potter-reunionban

Ha már ledaráltad a másfél órás jubileumi különkiadást, akkor biztos, hogy te is láttad, ami nekik egyből feltűnt.

Óriási bakit szúrtak ki a fanok a Harry Potter-reunionban

Január elseje nemcsak azért volt különleges, mert tiszta lappal indíthattuk az évet, hanem azért is, mert becsekkolt az HBO Go műsorára a Harry Potter: Visszatérés a Roxfortba. Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint, na meg egy csomó másik sztár újra visszatértek (kivéve J. K. Rowlingot) a díszletek közé és felelevenítették, milyen volt együtt leforgatni minden idők egyik legvarázslatosabb sztoriját. A főszereplők visszaemlékezése (anélkül, hogy bármit elspoilereznénk, ha esetleg még nem láttad) elképesztően meghatóra sikerült, annak ellenére is, hogy a fanok egy súlyos bakira lettek figyelmesek. 

Ott, ahol Emma Watsonról mutatnak gyerekkori pillanatokat, nem az ő, hanem Emma Roberts képét vágták be a műsor készítői. Az egyik sasszemű twitterező szúrta ki, hogy ezt a fotót az amerikai színésznő Instagram feedjében látta még korábban, a fotó pedig vírusszerűen terjedt el egyetlen nap leforgása alatt, a fanok mind azt találgatják, hogyan sikerült ekkorát hibázniuk a készítőknek. 

Őszintén? Tényleg elég ciki, hogy egy ilyen részlet bekerült, ugyanakkor A) emberek vagyunk és hibázunk, B) mi nagyon örülünk annak, hogy részesei lehettünk a 20. évforduló megünneplésének, baki ide vagy oda. 

Pörgesd át az elmúlt 24 óra sztárhíreit:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek