Dér Heni elképesztően cuki dolgot árult el a kisfiáról

Oké, oké, tudjuk, hogy a maga módján mindegyik kisgyerek cuki, de Bendegúz tényleg valami fenomenális.

Dér Heni elképesztően cuki dolgot árult el a kisfiáról

Hihetetlen, de Dér Heni kisfia, Bendegúz már fél éves is elmúlt, és érthető módon egyre inkább nyit a világra, sőt, a személyisége is napról napra megmutatkozik. Ezt onnan tudjuk, hogy az énekesnő egy nagyon édes posztot osztott meg róla az Instagramon, ahol éppen a mosott ruha mögött bujkál – természetesen úgy, hogy igazából csak az arcát takarja el, azt gondolva, ha ő nem lát senkit, akkor őt sem látják. 

Heni a posztban arról írt, hogy beindult náluk a házimunka és segítséget is kapott hozzá (el tudjuk képzelni, hogy ekkora segítség mellett a házimunka milyen lendülettel halad), sőt, rögtön kontextusba helyezte a vidám pillanatokat azzal, hogy elárulta, a bújócska a kisfia legújabb mániája. Nem Heni azonban az egyetlen, aki a mindennapjaikba bepillantást enged, néhány napja Tóth Gabi osztott meg egy nagyon kedves és intim pillanatot a kislányáról. 

Nézz szét a magyar sztárvilágban:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek