Eugénia hercegnő sosem látott fotót osztott meg a kisfiáról

A hercegnő egy hosszú fotógalériával emlékezett meg 2021-ről, amiben végre friss képet is mutatott a kisfiáról.

Eugénia hercegnő sosem látott fotót osztott meg a kisfiáról

Eugénia hercegnő 2021-es éve egyértelműen az anyaságról szólt, hiszen tavaly február 9-én adott életet a kisfiánakAugust Philip Hawke Brooksbanknek. A névválasztás nem volt véletlen, a hercegnő ugyanis nagyon közel állt Fülöp herceghez, így (ahogyan azt a királyi családban megszokhattad) az ő tiszteletére választotta a Philip nevet. Bár sok találgatás folyik azzal kapcsolatban, hogy Lilibet Dianát mikor és hol fogják megkeresztelni, Eugénia hercegnő ebből nem csinált nagy felhajtást, tavaly novemberben, szűk családi körben lezavarta a ceremóniát – ez volt az egyetlen olyan alkalom, amin még Erzsébet királynő is megjelent romló egészségi állapota ellenére. 

Az eseményről pedig a nagy visszaemlékezésében egy fotót is mutatott, amin látszik, hogy a kisfiú milyen nagyot nőtt, mióta utoljára láttuk.  

Boldog új évet mindenkinek. Viszlát 2021! Egy év, ami megáldott minket a kisfiúnkkal, és ami látta, hogy a családunk új tagokkal bővült, de egy olyan év is, ami elvette a legnagyobb, legragyogóbb fényeinket. Örökké a szívünkben maradtok! 

írta a bejegyzése mellé, amit itt tudsz végig lapozni (a friss fotót a 8. képen láthatod):

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Princess Eugenie (@princesseugenie) által megosztott bejegyzés

Igazi babyboom volt a tavalyi év a királyi családban:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek