Míg másoknak a rúzs, addig Florence Pugh-nak a teafilter nem hiányozhat a táskájából

Az MCU legüdítőbb új arca, Yelena Belova megformálója, generációja egyik legtehetségesebb színésznője és az egyik legvagányabbul Instázó sztár. Ő Florence Pugh, akiről most, a szülinapja alkalmából, hoztunk néhány érdekességet.

Míg másoknak a rúzs, addig Florence Pugh-nak a teafilter nem hiányozhat a táskájából

Kétség sem fér hozzá, hogy a ma 26 éves Florence Pugh az egyik kedvenc színésznőnk. Elképesztően sokoldalú tehetség – ha csak a Fekete Özvegy Yelenájaként ismered, akkor mindenképpen nézd meg az olyan korábbi munkáit, mint a Fehér éjszakák, a Lady Macbeth vagy a The Little Drummer Girl, ezekben ugyanis még lenyűgözőbb –, ráadásul emberileg is hihetetlenül jófejnek tűnik. Ha követed az Instáját (ha nem: miért?!), akkor tudod, hogy imádja a spontán táncpartikat, nála jobb hangulatban senki sem főz (és mutatja ezt meg ezer Insta sztoriban – upsz), és senki nem áll ki olyan hevesen a szerelméért, mint ő a nála 21 évvel idősebb Zach Braffért. Imádjuk, hogy nem veszi magát komolyan, pedig konkrétan a generációja egyik legtehetségesebb színésznője… Mutatjuk mit kell még tudnod a szülinapos Flóról!

Gyerekként Spanyolországban élt

Kisgyerekként nagyon kemény asztmával küzdött, ezért a szülei úgy döntöttek, hogy kell némi klímaváltozás. Spanyolországra esett a választásuk, ami kifejezetten idillikussá tette Florence gyerekkorát. „Bár más okokból költözünk ki, mégis, visszatekintve ennél boldogabb nem is lehetnék, hogy így nőttem fel – meztelenül ki-be rohangászva a tengerbe, bugyiban biciklizni és alkudozni az édességboltossal”– emlékezett vissza a színésznő a Guardiannek adott interjújában.

Ami nem hiányozhat a táskájából

„Mindig van nálam egy tasaknyi Yorkshire teafilter, mert sosem tudhatod, mikor lesz rá szükséged” – viccelődött Flo, bár valójában abszolút komolyan gondolta a dolgot. Gyakran áradozik arról, mennyire odáig van ezért a teamárkáért, sőt, egyszer egy 600-as csomaggal fotózkodott az Instán. Igazi angol…!

Nem véletlenül ilyen a hangja

„Színésznő furcsán mély hanggal és zavarbaejtő nevetéssel” – olvasható Florence bemutatkozása az Insta oldalán, és valóban: kifejezetten jellegzetes a hangja. Csakhogy ez nem természetesen alakult ilyen méllyé. Nem az asztma volt az egyetlen betegség, amitől Flo gyerekként szenvedett: gyenge légutakkal született, ezért egy csövet tettek a légcsövébe, hogy rendesen tudjon lélegezni. Ennek az eredménye a különleges, kissé rekedtes hangja.

Nem csak színészként profi

Mielőtt végleg a színészi pályát választotta, Florence kacérkodott a gondolattal, hogy zenéléssel fog foglalkozni – mint a bátyja, Toby Sebastian. A tehetsége mindenképpen adott volt ehhez a karrierúthoz is: saját dalokat szerez, tud zongorázni és gitározni, na meg persze énekelni is. A becenevén (Flossie Rose) még anno éneklős videókat is töltött fel a YouTube-ra.

Tudatos Instázó

Bár láthatóan profin Instázik, sőt, az ő közösségi média jelenléte az egyik legőszintébb és legvagányabb, mégsem szereti igazán a social médiát. Ahogy a IndieWire-nek elmondta, hozzád és hozzánk hasonlóan őt is könnyen depresszióba tudja taszítani a dolog, ezért figyel arra, hogy mit oszt meg a platformjain, illetve szemmel tartja azt is, hogyan hat a közösségi média a kishúgára.

Tudj meg mindent a kedvenc sztárjaidról:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek