51 éves lett Jeremy Renner, akinek mocskos válásáról sokat fecsegtek

Jeremy Renner féltve őrzi a magánéletét, de azért van pár titok, ami korábban már napvilágot látott vele kapcsolatban.

51 éves lett Jeremy Renner, akinek mocskos válásáról sokat fecsegtek

Jeremy Renner hosszú évek óta színészkedik, élete első szerepét egy 1996-os vígjátékban játszotta el, amit csak akkor találhatunk meg, ha alaposan lecsekkoljuk az IMDB-profilját. A színész későn érő típus, sokáig nem találták meg a nagy szerepek, pedig próbálkozott bőven. Az első komolyabb sikerét A bombák földje című amerikai háborús dráma főhőseként érte el, amiért mellékszereplőként Oscar-díjat is kapott. De játszott még egy Mission: Impossible-filmben, ám az igazi sikert a Bosszúállók hozta meg neki.

Kiváló színész, nagyon jó szerepei voltak korábban is, mégis a Marvel-sorozat által lett közkedvelt. Jeremy pályafutásáról rengeteget olvashatunk különböző oldalakon, ám a magánéletét nem tárja a nyilvánosság elé. Mutatunk négy érdekességet a privát életéből, amit nem biztos, hogy tudtál róla. 

A volt felesége

2014-ben vette feleségül a kanadai modell Sonni Pacheco-t, akivel hatalmas szerelemként indult a kapcsolatuk, ám egy évvel a házasság után elidegenedtek egymástól. Mindketten azt nyilatkozták, hogy már csak elmennek egymás mellett a közös házban, ezért a válás mellett döntöttek.

Sonni Pacheco

Sonni Pacheco (Fotó: Gettyimages)

A botrány

Később kiderült, hogy a szakítás nem volt éppen békés. Pacheco azt állította, hogy Renner többször megfenyegette, sőt, még egy pisztolyt is elsütött az otthonukban, amit azonban a színész tagadott. Azzal vágott vissza volt feleségének, hogy felnyomta a rendőröknél, azt állítva, hogy folyamatosan különböző szerek befolyása alatt áll és a közös gyereküket se tudja ellátni. Azóta elcsitult a botrány, végül megegyeztek a közös felügyeletről, ám a színész közel volt hozzá, hogy a Bosszúállók-szerepet is elbukja emiatt.

A kislánya

2013. március 28-án megszületett a kislányuk, Ava Berlin, akit leginkább Renner akarata miatt rejtegetnek a nyilvánosság elől. Korábban rákérdeztek egy showműsorban, hogy mikor mutatja már meg a gyerekét, akiről állandóan beszél, de kitért a válasz elől.

Lady Gaga

Igen, bizony, bár kérészéletű volt a kapcsolatuk, Jeremy Renner és Lady Gaga pár hónapig egy párt alkottak. Legalábbis a pletykalapokból így lehetett értesülni és pár közös fotó is készült a paparazzik által. A kapcsolatukról soha nem beszéltek, minden bizonnyal ők maguk sem tudták, hányadán álltak. Azóta már nincsenek együtt, Renner pedig ismét nagy titokban ismerkedik. Már ha persze ismerkedik. 

jeremy-renner

Jeremy Renner (Fotó: Gettyimages)

Csekkold a Bosszúállók többi sztárját:

 

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek