Küszöbön áll Jessica Alba válása?

A szemfüles fotósoknak sikerült kiszúrniuk, hogy már nem hordja a gyűrűjét, ráadásul nem olyan rég tett egy érdekes megjegyzést.

Küszöbön áll Jessica Alba válása?

Ha van olyan sztárpár Hollywoodban, akinek a házasságát sziklaszilárdnak hittük, az Jessica Alba és Cash Warren. A pár még 2008-ban házasodott össze, nem sokra rá pedig megszületett az első gyerekük – ezzel egyidőben Jessica hátat is fordított egy időre a filmezésnek, és inkább saját babamárkát alapított. Mivel azóta két másik gyerkőccel is bővült a család, senki nem gondolta, hogy probléma lenne a kapcsolatukban, de a színésznő nem olyan régen Katherine Schwarzenegger The Gift of Forgiveness című podcastjében arról beszélt, hogy 13 év házasság után a férjét sokkal inkább érzi szobatársnak, mint férjnek.  

Ha pedig ez nem lenne elég, Jessica egy ideje nem viseli a karikagyűrűjét, még a szilveszteri beköszönőjén sem volt rajta, így érthető módon beindultak a találgatások a válás kapcsán. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Jessica Alba (@jessicaalba) által megosztott bejegyzés

 

Egyelőre egyik fél sem erősítette meg, hogy tényleg külön folytatják, úgyhogy mi nagyon reméljük, hogy az egész csak egy óriási kacsa, de tény, hogy a friss lesifotókon sincs az ujján gyűrű.

Egyszer fent, máskor lent:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek