Katalin hercegné balhés nagybátyja a család fekete báránya

Gary Goldsmith múltjával kapcsolatban vannak kérdőjelek.

Katalin hercegné balhés nagybátyja a család fekete báránya

Katalin hercegné múltja gyakorlatilag makulátlan, mintha egész életében az uralkodói családba készült volna. Roppant elegáns, mindig fantasztikusan nyilatkozik és épp annyit ad magából, amennyit a rangja enged. A családja egyes tagjairól azonban ez nem mondható el: Gary Goldsmith, Kate Middleton nagybátyjának múltja több mocskos titkot rejt, amelyekről most lerántjuk a leplet.

gary-goldsmith-kate middleton nagybátyja

Gary Goldsmith múltja tele van mocskos titkokkal (Fotó: Gettyimages)

Amikor kiderült Katalinról, hogy összejött Vilmossal, a bulvár elkezdett vájkálni a múltjában. Mivel nála nem találtak semmit, az egyik legközelebbi rokonát, a nagybátyját vették elő, akinél – mint említettem – volt mit írni. 2009-ben a News of the World több oldalon keresztül taglalta Gary Goldsmith sötét múltját. A hercegné rokona üzletembernek álcázott újságírók előtt részletezte, hogy miből is keresi a kenyerét. 

A beszámoló szerint az ibizai álomvilla-tulajdonos elmélyült ismeretekkel bír a kábítószerekről, amelyekből bőséges mennyiségben tart otthonában is. A beszélgetés során többféle drogot is felajánlott vendégeinek, és biztosította őket arról, hogy házhozszállítást is vállal a világ több pontján. Mindemellett lányokat is futtat, ahogy ő fogalmazott. Ez be is bizonyosodott, amikor Goldsmith egyik kapcsolata – egy futtató – megjelent az újságírók szállodájában, és közölte, hogy 600 fontért (190 ezer forintért) egész éjszakás programot nyújtó brazil hölgyeket tud ajánlani. Érdekes módon az udvar azóta sem reagált Katalin nagybátyjának elképesztő sztorijaira, próbálták eltussolni a dolgot, hiszen akkor még a hercegné ,,csak” a barátnője volt Vilmos hercegnek.

2017-ben arról cikkeztek a lapok, hogy Goldsmith nappal, a nyílt utcán verte meg a feleségét úgy, hogy az asszonynak felszakadt a feje. Taxival mentek haza, amikor a házuk előtt – ismeretlen okból kifolyólag – erős ütést mért a a nő fejére, aki azonnal összeesett, és mozdulatlanul feküdt hosszú másodpercekig a földön. A taxis a nő kérésére hívta a rendőröket és kérdőre vonta Goldsmith-t. A férfi később beismerte, hogy kezet emelt a feleségére, ám állítása szerint csak meglökte. A bizonyítékok azonban egyértelműen arra utaltak, hogy Gary ököllel verte fejbe a párját. A férfi óvadék ellenében távozott, a királyi család pedig ismét szó nélkül ment el az ügy mellett. Goldsmith végül 5000 fontot fizetett és közmunkára ítélték a kihágásért, valamint egy rövid időre el is hagyta a felesége, de pár hónap múlva kibékültek és azóta is együtt vannak.

 gary goldsmith es felesege

Fotó: Gareth Cattermole/Getty Images

A történtek ellenére Gary és unokahúga jó viszonyt ápolnak, sőt.

Nemrég egyébként Meghan Markle-lel kapcsolatban is megszólalt Gary Goldsmith, méghozzá a Harryvel közös, Oprah-interjú kapcsán. „Nem igaz, hogy Kate megríkatta Meghant az esküvő előtt! Ebből egyszerűen egy szó sem igaz, Meghan hazudik! Az a Katalin, akit én ismerek, sosem tenne ilyet! Egy szavát sem hiszem…” – mondta a rokon a Daily Mailnek. Ebben az interjúban arra is kitért, hogy bár nagyon kedveli Károly herceget és Kamillát, az erősebb monarchia érdekében II. Erzsébetet inkább Vilmosnak és Katalinnak kellene követnie a trónon.

Olvass még a brit királyi család tagjairól: 

 

Még több

Sztárhírek