Kulcsár Edina bevallotta, hogy nincs jól

Mint szinte mindenki, ő is számot vetett a 2021-es évéről, itt mesélt arról, hogy eléggé mélypontra került, de szerencsére tudja, mi a megoldás!

Kulcsár Edina bevallotta, hogy nincs jól

Bár már mi is rengetegszer elismételtük, hogy az, amit a közösségi médiában látsz nem feltétlenül fedi a valóságot, ezt most Kulcsár Edina is megerősítette. A modell-üzletasszony elismerte, hogy 2021-ben nagyon sokszor csak ült és sírt, nem érezte jól magát a bőrében, annak ellenére sem, hogy egy teljesen más kép jött le róla, és egy egészen mozgalmas évet tudhat maga mögött, hiszen sikeresen elvégezte a sminkes képzést, mesekönyvet írt, új szalont nyitott és még a házasságát is sikerült megmentenie. 

Edina egy hosszú Instagram posztban mesélt arról, hogy egy mély időszakot élt meg, és bár már látja az a fényt az alagút végén, nagyon sokat kell még magán dolgoznia: 

A jó, hogy látok egy egyre erősebben pislákoló fényt az alagút végén, amiről már majdnem lemondtam, így most már nem csak lehajtott fejjel bandukolok az utamon, hanem egyre gyorsabban szedem a lábam és várom, hogy kijussak innen. Tudom, hogy hamarosan kiérek, mert fel mertem vállalni a családom és a szeretteim előtt az érzéseimet. Merek róla beszélni, amit persze eddig is megtehettem volna, de féltem, hogy ezzel bennük rossz érzéseket keltek, de akik ismernek látták rajtam, hogy valami nem stimmel és most nagyon boldog vagyok, hogy rájöttem a megoldásra. Ezzel a reménnyel léptem át a 2022-es év küszöbét. 

A követői egyébként mind egy emberként álltak Edina mögé, és fejezték ki támogatásukat, ami nyilván sokat jelent a számára, főleg azért, mert sokan próbáltak jó tanáccsal is szolgálni neki, és biztosították arról, hogy nincs egyedül. A teljes bejegyzést itt olvashatod.

Ezeket se hagyd ki:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek