Komoly lépésre szánta el magát Meghan Markle és Harry herceg

18 hónap után úgy döntöttek, máshol fogják folytatni az életüket a kis Archie-val és Lilibet Dianával.

Komoly lépésre szánta el magát Meghan Markle és Harry herceg

Amikor Meghan Markle és Harry herceg úgy döntöttek, hogy szakítanak a királyi családdal, első körben Kanadában terveztek letelepedni, de rövid időn belül végül mégis Los Angelesben landoltak, ahol végül sikerült is megtalálniuk álmaik otthonát. Csakhogy a pár most úgy döntött, hogy mégis valahol máshol szeretné folytatni az életét a gyerekekkel, így meghirdették a montecitói otthonukat. Az ingatlan hatalmas játszótérrel, edzőteremmel, úszómedencével és teniszpályákkal büszkélkedhet, de borospince, szauna, teaház és könyvtár is található benne, szóval bárki is veszi meg, igazán jól jár vele.  

Persze ne gondold, hogy a lehetőség akárki számára adott, Meghan és Harry kizárólag olyan vevőkben gondolkodik, akik megfelelő anyagi háttérrel rendelkeznek és komoly vásárlók, épp ezért egyetlen ingatlaniroda oldalán sem tudod csekkolni a villát. 

Az, hogy a pár hová költözik, maradnak-e Amerikában, vagy visszatérnek-e Angliába, egyelőre nem lehet tudni. 

via

Naprakész infókkal jövünk:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek