Sosem találod ki, mit tetováltatott az arcára Alee, az X-Faktor győztese

Helyesbítünk: ha a kezdetek óta lelkesen figyeled Alee útját, akkor talán elcsíphetted egy korábbi, ígéretét, ami legújabb tetoválásával kapcsolatos.

Sosem találod ki, mit tetováltatott az arcára Alee, az X-Faktor győztese

Alee, a jubileumi X-Faktor győztese tartotta magát ígéretéhez, miszerint nem felejti el, honnan jött. Korábban tett már rá utalást az egyik Instagram Storyjában, hogy annyira fontos számára otthona, Kevermes, hogy hajlandó még a falu irányítószámát is az arcára tetováltatni.

Miután behúzta a győzelmet a tehetségkutatóban, és maga mögött hagyta év végi fellépéseit (igen, a karrierje olyan szinten robbant be, hogy az ország számos szórakozóhelyén tombolta végig a közönséggel az ünnepi szezont), a vadiúj tetkóra is sor került végre – jobban mondva: tetkókra.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Alex Balázs (@alee__music) által megosztott bejegyzés

 

„Végre megvannak”

– fogalmazott Alee posztjában, melyben rögtön két új mintát is megmutatott: az egyik a bal szemöldöke feletti irányítószám, a másik pedig az alkarján található szomorú arc. Mivel nem fűzött különösebb magyarázatot egyik tetováláshoz sem, a rajongók egy részének kifejezetten nehéz volt megfejteni a tetoválások jelentését, a második mintánál pedig a testrész eltalálása okozott nehézséget.

Apropó követők: az évad talán legnagyobb felfedezettjének népszerűsége a műsor után sem esett be, jelenleg 160 ezerre nőtt Instagram követőtábora. 

Ha esetleg átaludtad volna az év első munkanapját:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek