Billie Eilish úgy váltott vörös hajra, hogy a komplett internet lemaradt róla

Amikor azt hitted, mindent, de tényleg mindent tudsz Billie Eilish-ról, akkor kiderül, hogy zseniálisan titkolta előled – meg úgy az egész világ elől – a vörös haját.

Billie Eilish úgy váltott vörös hajra, hogy a komplett internet lemaradt róla

Billie Eilish tavaly húzott egy merészet, és ikonikus fekete-zöld tincseit platinaszőkére cserélte, amivel szépen meg is nyitotta Happier Than Ever korszakát, és promózta be új albumát. Az énekesnőnek ráadásul 6 hétig kellett parókát viselnie, nehogy túl korán lepleződjön le a stílusváltása. 

És amikor azt hittük, még hónapokig élvezhetjük Eilish új árnyalatát és csajosabb fejezetét, tavaly decemberben ismét befigyelt egy hajszínváltás, ezúttal azonban egy minden eddiginél természetesebb barna szín nyert. Ne gondold viszont, hogy ez az egész átmenet nélkül zajlott, az énekesnő ugyanis Insta Storyban árulta el, hogy a szőke és a barna között bizony volt egy egész hét, amikor vörös tincsekkel nyomult. 

Fotó: @billieeilish / Instagram Story

Ezekről se maradj le:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek