Dobj el mindent, és nézd meg Erzsébet királynő 1 éves hasonmását!

Van, aki a kedvenc sztárjának öltözik, más sorozatokból inspirálódik, egy ohiói kislány pedig úgy gondolta (vagy inkább a szülei), hogy Erzsébet királynő adja majd a halloweeni inspirációt a jelmezéhez.

Dobj el mindent, és nézd meg Erzsébet királynő 1 éves hasonmását!

Jól gondolod, ha úgy tippeled, a királyi család tagjai több tucat rajongói levelet kapnak naponta (emlékezz csak vissza A korona 4. évadára, amikor Diana hercegnő egy egész napot szán rá, hogy elolvassa őket, majd egyenként válaszoljon is rájuk). Viszont kétségkívül az egyik legédesebb ilyen típusú üzenet annak az 1 éves amerikai kislánynak a családjától érkezett az elmúlt egy évben, aki Erzsébet királynőnek öltözött tavaly halloweenkor. 

Jalayne Sutherland hófehér, göndör parókát, elegáns világoskék szövetkabátot és gyöngysort visel a fotókon, de az elmaradhatatlan kalap sem hiányozhatott a szettjéből. És ha ez nem lenne elég, a képen még két corgi is helyett kapott, ami köztudottan az uralkodó kedvenc kutyafajtája. 

 

A kislány szülei egyébként még tavaly elküldték a palotába a képeket, amire nemrég válasz is érkezett (itt a bizonyítéka, hogy rajongóként sem lehetetlen választ kicsikarni a palotából), Erzsébet királynő ugyanis mindenáron tudatni szerette volna, mennyire tetszett neki a kislány jelmeze. 

Forrás: peoeple.com

Ha már a királyi családnál tartunk:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek