Károly herceg komoly lépésre szánta el magát

Békülni akar, méghozzá Harry herceggel, és ezt nagyon egyértelműen ki is fejezte Károly herceg legújabb esszéjében.

Károly herceg komoly lépésre szánta el magát

Az elmúlt egy év igazi mélypont volt Károly herceg és fia, Harry herceg kapcsolatában, miután az Oprah-interjúban a pár rasszista vádakkal illette a királyi családot, majd Harry herceg nyíltan fogalmazott meg kritikát apjával szemben, és hasonlította gyerekkorát egy állatkerthez. Apa és fia állítólag hónapok óta nem beszélnek egymással, és hiába kaptak meghívót, Harry és Meghan Markle karácsonykor sem látogatták meg családjukat, Így sem Károly herceg, sem pedig a királynő nem láthatta még a kis Lilibet Dianát. 

Most viszont úgy tűnik, Károly herceg talán megenyhült, az amerikai Newsweek nevű lapba írt esszéjében ugyanis kifejezetten jó fényben tünteti fel fiait – igen, Harry herceget is.

„Büszke vagyok rá apaként, hogy a fiaim felismerték a minket fenyegető veszélyeket. Idősebbik fiam, Vilmos legutóbb útjára indította a tekintélyes Earthshot-díjat, hogy segítse a változást és a bolygónk helyreállítását a következő tíz évben. Kisebbik fiam, Harry pedig szenvedélyesen hangsúlyozza, milyen hatással van Afrikára az éghajlatváltozás, jótékonysági szervezetét pedig karbonsemlegesen akarja üzemeltetni.”

Harry és Meghan még a COP26 klímaváltozási konferencián ígérték meg, hogy 2030-ig nullára csökkentik szénlábnyomukat, amit átgondolt hétköznapi döntéseiken túl úgy szeretnének elérni, hogy szén-dioxid eltávolítási projektekbe fektetnek az egyensúly érdekében, ezzel is támogatva az alacsony szén-dioxid-kibocsátású gazdaságot. 

Hogy milyen hatással lesz az esszé és a gesztus a család kapcsolatára, az kérdés, mindenesetre Károly ezzel fontos lépést tett Harry felé.

Forrás: dailymail.co.uk

Te hogy iszod a kávét? Mi sztárhírekkel:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek