Kiderült, mire vágyott mindig is Katalin hercegné

Nem, nem hírnévre vagy hatalomra, még csak nem is arra, hogy a királyi családi tagja legyen. Katalin hercegnének valójában sosem voltak ilyen komoly ambíciói, legalábbis egy barátja szerint.

Kiderült, mire vágyott mindig is Katalin hercegné

Tehetséges fotós, három gyermek anyukája, hercegnéként már most hatalmas befolyással bír, arról nem is beszélve, hogy férje, Vilmos herceg éveken belül király lesz. Mégsem ez határozza meg Katalin hercegnét, és nem is az ezzel járó hírnév motiválta. Mint kiderült, a hercegnének ennél sokkal hétköznapibb álmai voltak már nagyon fiatalon is.

„Katalin csak egy vidéki házra vágyott, rengeteg gyerekre, kutyára, és egy AGA tűzhelyre (speciális, a brit konyhákra jellemző tűzhely – a szerk.). Nem érdekelte, hogy különösebben fontos munkája legyen vagy híressé váljon.” – árulta Katalin egyik barátja a The Sunnak, majd hozzátette, hogy a hercegné számára a családi élet és az anyaság áll az első, a második és a harmadik helyen.

Viszont azt is elárulta, most, hogy mindezt megalapozta az életében Katalin, elérkezettnek látja az idejét, hogy a nyilvánosság előtt is egyre komolyabb szerepet vállaljon, ami már most megvalósulni látszik, hiszen Erzsébet királynő kényszerpihenője óta jelentősen megnőttek Vilmos és Katalin feladatai. 

Pörgesd át a nap sztárhíreit:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek