5 szexi kérdés Hero Fiennes Tiffinhez, a Miután-filmek színészéhez

Van 3 perced a világ egyik legédesebb pasijára, Hero Fiennes Tiffinre? Fusd át a Cosmo villáminterjúját, és készülj, mert ez a srác tényleg egy álom.

5 szexi kérdés Hero Fiennes Tiffinhez, a Miután-filmek színészéhez

A Harry Potter és a Félvér Hercegben néhány másodperc képernyőidő is elég volt, hogy retinába karcolja, ő bizony komplex hősnek született. Aztán alig pislogtunk kettőt, ő felnőtt, és Hardin Scottként vált nagybetűs Bonyolult Rosszfiúvá. De ne dőlj be a morcos arcnak, Hero Fiennes Tiffin kedvesebb és visszafogottabb, mint azt a Miután-filmek után feltételeznéd. Emma Baty, az amerikai Cosmo újságírója faggatta ki a 24 éves színészt egy villáminterjú erejéig. 

Cosmo: Kezdjük valami egyszerűvel: mit csináltál előző este?

Hero Fiennes Tiffin: Nagyon későn keltem. Vettem egy fürdőt, felöltöztem, aztán beszélgettem egyet az apukámmal. Most épp itthon vagyok, de igyekszem találni egy új helyet, amit kibérelhetek. 

C.: Ez lesz az első otthon, ahol egyedül élsz majd?

H.F.T.: Igen, szerintem egyedül költözöm majd, de igyekszem olyan helyet találni, ahol lesz egy extra szoba a tesóm számára is.

C.: Az év bátyja! És ha már ott tartunk, hogy áthívsz magadhoz valakit: hogyan képzelsz el egy romantikus estét egy lánnyal? 

H.F.T.: Biztosan főznénk valamit. Bár olyan határozatlan vagyok, hogy egy órán át gondolkodnék, mit is együnk. Szóval ezt egészen biztosan kitalálnám már jó előre. Aztán – és ez most dögunalmasan hangzik majd – kártyáznánk vagy sakkoznánk egyet. 

C.: Vagyis nem gond, ha a rivalizálás is teret kap egy randin?

H.F.T.: Egyáltalán nem. Így ismerheted meg a másikat egy bizonyos szemszögből.

C.: Élveznéd, ha megtaníthatnál valakit játszani?

H.F.T.: Nem, ebben ugyanis borzalmas vagyok.

C.: Oké, akkor kénytelen leszek megtanulni sakkozni, mielőtt hivatalosan is együtt lógunk.

Hero Fiennes-Tiffin

Fotó: Getty Images / Pietro D’Aprano / GP Images / Daniele Venturelli

A cikk eredetileg az amerikai Cosmopolitan 2021. decemberi számában jelent meg.

Dögösek, tehetségesek, és imádjuk őket:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek