Chris Evans hatalmas dobásra készül

Chris Evans úgy döntött, felrázza kicsit Hollywood állóvizét és egy teljesen eredeti ötletből készít filmet.

Chris Evans hatalmas dobásra készül

Szuperhősfilmek, adaptációk, folytatások és rebootok – mostanában szinte kizárólag ilyen filmekre van lehetőséged jegyet váltani a mozipénztáraknál. Nem csodáljuk, ha már unod a sormintát, és hidd el, nem vagy vele egyedül. Többek között Chris Evans is abszolút egyetért veled, valószínűleg éppen ezért vágott bele a legújabb projektjébe.

A Deadline infói szerint az színész saját ötlete (!) alapján kezdett el formálódni egy nagyon izgalmas filmterv, aminek Chris nemcsak az ötletgazdája, hanem a producere és a főszereplője is lesz. A sztori egy 12 éves kisfiúról fog szólni, aki az MGM stúdiójában dolgozik 1952-ben és a képzeletében összebarátkozik a legendás sztárral, Gene Kellyvel – őt alakítja majd Chris.

A filmhez a színész már meg is szerezte azt a Rian Johnsont, aki garantálta a kedvencünknek, hogy ne fulladjon be a karrierje Amerika kapitány pajzsának szögre akasztása után sem. Ő írta és rendezte ugyanisTőrbe ejtvét, Chris első Marvel-utáni produkcióját. A hírek szerint Rian egyelőre csak producerként csapódott Chris új projektjéhez, de nem kizárt, hogy végül a rendezői székbe is beül; míg a forgatókönyvért ezúttal John Logan felel majd, aki többek között a Spectre-t és Skyfallt is írta.

Ne maradj le ezekről sem:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek