Khloé Kardashiant minden eddiginél jobban megalázta az exe

Khloé Kardashian volt pasija és kislányának édesapja, Tristan Thompson nem először alázza meg nyilvánosan a sztárt, de ez most minden korábbinál durvább.

Khloé Kardashiant minden eddiginél jobban megalázta az exe

Ha van valaki, aki igazán szerencsétlen a szerelemben, az bizony Khloé Kardashian. Azonban egyúttal ő a remény, a bizalom és a második esély szobra is, miután ezerszer is visszafogadta Tristan Thompsont, aki újra és újra hűtlen volt hozzá. De Khloé egészen tavaly nyárig reménykedett abban, hogy normális kapcsolata lehet a kislánya apjával, júniusban azonban végleg szakítottak. Tristan viszont most minden eddiginél nagyobbat rúgott az exébe.

Kiderült ugyanis, hogy Tristan harmadszor is apa lett. Ez más körülmények között persze örömhír lenne, csakhogy arra is fény derült, hogy a gyerek a Maralee Nicholsszal folytatott viszonyából született, akivel a férfi még akkor jött össze, mikor Khloétól az utolsó esélyét is megkapta.

Tristan hosszú Instagram sztoriban vállalta az apaságot és kért bocsánatot Khloétól:

„Khloé, nem ezt érdemled. Nem érdemled meg a fejfájást és a megaláztatást, amit okoztam neked. Nem érdemled meg azt, ahogy bántam veled az évek során. A tetteim nem tükrözték azt, amilyen embernek tartalak téged. Végtelenül tisztellek. Bármit is gondolsz rólam. Még egyszer, nagyon sajnálom.”

Forrás: Cosmopolitan US

Kávészünet közben olvass friss híreket:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek