Az 55 éves Salma Hayek nem bír leállni a szexizéssel

Salma Hayek újabb szexi fürdőruhás fotót posztolt, mi pedig el szeretnénk kérni tőle a fiatalsághoz és a lehengerlő magabiztossághoz való titkos receptjét.

Az 55 éves Salma Hayek nem bír leállni a szexizéssel

Neked hogy teltek az év első munkanapjai? Ha a válaszod az, hogy próbáltál visszazökkenni a melóba, miközben legszívesebben magzatpózban vártad volna a nap végét, akkor az van, hogy Salma Hayek nem igazán tudja, miről beszélsz. Ő a hetet ugyanis egy elképesztően szexi fotóval indította, amin leopárd mintás fürdőruhában chillel a gyönyörű medence partján kávézgatva.

„Az első kávé, a vadiúj év első hónapjának első hétfőjén. 😎💫” – írta nemes egyszerűséggel a poszthoz.

Ez a fürdőruha pedig valami elképesztő – még a legutóbbi guccis darabot is ezerszeresen felülmúlja. Salma egyébként az Entertainment Tonightnak mesélt arról, miért is olyan felszabadító érzés számára bikinis fotókat posztolni az Instára. „Sokat kellett dolgoznom azon, hogy formába lendüljek és beleférjek a fürdőruháimba 2020 végén” – mondta, és hozzátette, hogy amikor meglett az áhított méret, azonnal csinált egy adag fotót. Mi azért megjegyeznénk, hogy Salma szerintünk konkrétan mindig bomba formában van és imádjuk, hogy soha nem kér bocsánatot azért, amiért önmagát adja.

Kerülj képbe a sztárvilág legújabb fejleményeivel:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek