A kamasz Suri Cruise pont úgy néz ki, mint Katie Holmes a Dawson és a haverok első évadában

Emlékszel még Katie Holmes-ra a sorozat első évadából? Ha nem, nézz rá Suri Cruise-ra és eszedbe jut!

A kamasz Suri Cruise pont úgy néz ki, mint Katie Holmes a Dawson és a haverok első évadában

Suri Cruise-t és Katie Holmes-t állandóan fotósok hada követi, mégsem készül róluk szinte soha olyan kép, amelyen igazán látni lehetne Tom Cruise és a színésznő lányát. Az utóbbi időben a maszkviselés is megnehezítette a fotósok helyzetét, de azért elvétve lehet találni egy-egy képet, amelyen látszik a kis Suri arca. Illetve, most már nem is olyan kicsi, hiszen hamarosan betölti a 16-ot.

A legújabb fotókat látva egyből az édesanyja jutott eszünkbe, méghozzá a Dawson és a haverok első évadából – megdöbbentő a hasonlóság. Meg is mutatjuk, hogy neked is leessen az állad! 

Katie Holmes a sorozat első évadában:

katie holmes dawson és a haverok

Katie Holmes 1998-ban (Fotó: Gettyimages)

És most következzen egy kép a 15 éves Suriról: 

Suri Cruise és Katie Holmes

Suri Cruise és Katie Holmes 2020-ban (fotó: Getty Images)

De ezen a fotón még kísértetiesebb a hasonlóság! Mintha egymás lenyomatai lennének, nem igaz? 

Suri Cruise és az édesanyja kapcsolata egyébként nagyon jó, sok időt töltenek együtt, ám ennek sajnálatos oka van. Sajtóinformációk szerint ugyanis Suri azóta nem beszél az édesapjával, Tom Cruise-zal, mióta a színésznek megtiltották, hogy tartsa a kapcsolatot a lányával. Cruise szerette volna, ha Suri is vele tart abban a vallási csoportba, ahová ő is jár, ám Katie Holmes ezt nem engedélyezte, így megszakadt a kapcsolat apa és lánya között. 

Sztárszülők és gyerekeik: 

 

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek