Tom Felton zseniális viccet csinált a Harry Potter reuinion újabb bakijából

Úgy néz ki, a Harry Potter reunion csak úgy hemzsegett a hibáktól, ugyanis most még egy bakit fedeztek fel. És ha más nem, legalább Tom Felton remekül szórakozik a dolgon.

Tom Felton zseniális viccet csinált a Harry Potter reuinion újabb bakijából

Harry Potter reunion kiváló évkezdésnek bizonyult: elhasználtunk egy rakás zsepit, jól kisírtuk magunkat és megtudtunk néhány olyan infót is, amit korábban még sehol nem árultak el a filmek sztárjai. Csakhogy a kezdeti varázslat lassan megtörni látszik, ugyanis egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy nagyon kapkodva rakták össze a készítők a különkiadást.

Míg tegnap még azon nevettünk (kínunkban, tegyük hozzá), hogy egy visszaemlékezéskor Emma Watson gyerekkori fotója helyett Emma Roberts képét használták fel, mára már újabb bakit fedeztek fel. A Weasley-ikreket alakító James és Oliver Phelps neveit ugyanis az interjúk során konzekvensen felcserélték. Oliver – vagyis a reunion szerint: James – hívta fel a kínos hibára a figyelmet, mikor megosztott egy screenshotot a műsorból.

„Úgy tűnik, az éveken át tartó átverésein után most valaki úgy döntött, hogy bosszút áll rajtunk” – írta poénkodva a színész, arra utalva, hogy a forgatás során gyakran helyet cseréltek a tesójával, hogy megvicceljék a stábot.

Ez volt az a pont, amikor Tom Felton úgy érezte, ideje megidéznie Draco Malfoyt, ugyanis a következőket kommentelte: „Én voltam a tettes. :) #weasleypatkány #visszatérésaroxfortba 🐍 > 🦁”

Imádjuk!

Szállítjuk a friss híreket:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek