Ezért nevet ma mindenki Tóth Gabin

Nagyon szeretjük, amikor Tóth Gabi teljesen őszintén mutatja meg a mindennapjait. Most is épp ez történt, a fotó pedig kifejezetten viccesre sikerült.

Ezért nevet ma mindenki Tóth Gabin

Tóth Gabi nem fél megmutatni az életének kevésbé tökéletes pillanatait sem, és épp ezt szeretjük benne olyan nagyon. Legutóbb például arról számolt be teljesen őszintén, hogy a kislánya, Hannaróza belépett a dackorszakba és ez nem kicsit nehezíti meg a mindennapjaikat. Ez alól pedig láthatóan a karácsony sem volt kivétel.

Az énekesnő egy aranyos, egyben nagyon vicces képet osztott meg a követőivel az ünnepi hajtásról és arról a ritka pillanatról, amikor (szó szerint) kifújhatja magát végre. Miközben amúgy az ölében ülő Hannarózát éppen rendkívül lefoglalja az adventi koszorú szétszedése…Nem kicsit vicces életkép!

„A sok tökéletes karácsonyi kép után, íme a valóság! 😄 Konyha, mosogatás, tálalás és közben a gyermekünk kérései, dackorszakának minden nehézségével. Ugye ismerős ez az ünnepi, végtelennek tűnő pillanat? 😊 Mindezzel együtt is imádtam, de azért lehet, hogy idén kicsit másképp lesz😄🙏” – írta a fotóhoz Gabi.

A magyar sztárokkal kapcsolatban sem hagyunk a sötétben:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek